Fotografie: Mijn lieve neefje

Laatst liep ik de MediaMarkt binnen en vlakbij de ingang zag ik een mini fotostudio te koop staan. Niet zo’n standaard studiootje van 30x30x30cm, maar eentje van maar liefst 80x80x80cm! Met professionele lampen, verschillende kleuren doeken én een statief. Voor een héél zacht prijsje. Het was namelijk een showmodel en ze moesten er vanaf. Tsja, ik ben toch niet gek?

Dus ik kocht het studiootje. Voor productfotografie had ik het in principe niet echt ‘nodig’, daarvoor was mijn studiootje van 30x30x30cm al groot genoeg. Maar een grotere fotostudio kan natuurlijk overal handig voor zijn! Ik zette het studiootje op en ik heb eerst wat foto’s gemaakt van de puppy’s van mijn moeder (ze is hondenfokker). Toen ik klaar was met de puppy’s te fotograferen, zette mijn zus haar zoontje in de studio (hij pastte er makkelijk in!), om te kijken hoe hij erop reageerde. Hij leek het erg leuk te vinden dus ik schoot een paar fotootjes van ‘m! Hierbij het resultaat.

PG_niels-2729Om Niels heen lag wat speelgoed, zodat hij daar mee bezig kon zijn, maar hij vond de cameralens stiekem wel érg interessant! Dat leverde dus mooie fotootjes op.

PG_niels-2739

PG_niels-2741

PG_niels-2743

PG_niels-2746

PG_niels-2748

PG_niels-2762

PG_niels-2764

PG_niels-2768

PG_niels-2777

Het was een totaal ongeplande shoot, maar het resultaat is erg leuk geworden! Wat vinden jullie?