Ontwerp je eigen smartphone hoesje

Smartphonehoesjes vliegen ons om de oren. In alle soorten, maten en kleuren. Simpele transparante hoesjes tot hoesjes met bloemetjes en diamanten erop. Hoesjes waar je je pasjes in kunt doen tot hoesjes waar je de hele inhoud van je portemonnee in kunt doen. Op zoek naar een simpel maar uniek hoesje? Ontwerp er zelf een!

En dat kan bij CaseApp! Als jullie mijn blog al langer volgen, weten jullie dat ik al eens over CaseApp heb geschreven. Bij CaseApp kun je zelf hoesjes en skins voor je smartphone ontwerpen. Ik had al zelf eens een een skin (sticker) voor mijn Samsung Galaxy S3 mogen ontwerpen van CaseApp, dit keer mocht ik een hoesje voor mijn nieuwe mobiel (S5) ontwerpen.

Schermafbeelding 2015-01-13 om 20.33.02Ik besloot om gewoon een foto te pakken en deze te uploaden naar de site en als hoesje te bestellen. Maar CaseApp heeft nog veel meer mogelijkheden bij het ontwerpen van je hoesje. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een aantal collage templates, je kunt tekst op het hoesje zetten, een achtergrondkleur kiezen of kiezen uit verschillende clip arts (afbeeldingen) om het hoesje mee te versieren.

bella-5082Tijd om een geschikte foto uit te zoeken voor op het hoesje. Dat was niet zo moeilijk, de keuze was snel gemaakt: Mijn lieve hondje Bella zou gaan schitteren op mijn nieuwe smartphone hoesje! Alleen om nou enkel een onbewerkte foto te nemen.. dat vond ik eigenlijk ook best saai..

bella-5082kopieDus ik heb Photoshop geopend en de foto een beetje opgefleurd! Natuurlijk roze in overvloed.

Ik besloot deze foto te uploaden naar de website van CaseApp om zo mijn Samsung Galaxy S5 hoesje te kunnen ontwerpen en bestellen. Na een klein weekje lag het hoesje op m’n deurmat!

caseapp_smartphone_hoesje-2625Hier is ‘ie dan! De kleuren lijken op deze foto trouwens helderder dan de oorsponkelijke foto die hierboven staat (die ik naar de website (CaseApp) uploadde), maar dat komt door de lichtinval. De kleuren van de foto hierboven zijn vrijwel gelijk aan de geprinte afbeelding op het hoesje.

De kwaliteit van zowel het hoesje als de kwaliteit van de foto die erop is geprint is geweldig goed! Wil jij ook een gepersonaliseerd hoesje, dan kun je voor rond de 30 euro (afhankelijk van voor welke smartphone je er een besteld) een hoesje ontwerpen bij CaseApp!

caseapp_smartphone_hoesje-2616