logo
Top

Princess Peach Photoshoot

Omdat Carnaval voor de deur staat, mocht ik op Vegaoo.nl een (carnavals)kostuum uitkiezen. Als groot Nintendo liefhebber was de keuze niet zo moeilijk en koos ik voor een Princess Peach kostuum. Maar omdat ik liever foto’s máák dan er zelf op sta, vroeg ik twee van mijn vriendinnen of ze mee willen werken aan een Princess Peach photoshoot en het resultaat is echt super leuk geworden!

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Op bovenstaande foto’s poseert vriendin Tjitske. Tjitske heeft van zichzelf al blond haar, dus we vonden het niet nodig om een pruik op te zetten bij haar. Daarbij, de Princess Peach-pruik die ik bij dit kostuum kreeg was helaas erg pluizig, zat helemaal door de war en er zaten weinig haren aan. Met de jurk, het kroontje en de handschoenen ben ik wel erg tevreden.

En op onderstaande foto’s zie je vriendin Cindy! Bij Cindy had ik een blonde pruik opgezet die nog ergens in mijn kast lag te verstoffen. Ondanks dat deze vrij pluizig is, zag hij er wel beter uit dan meegeleverde Peach-pruik. Zelf had Cindy nog een prachtige paarse pruik meegenomen en ondanks Princess Peach geen paars haar heeft, is de foto met deze pruik wel érg leuk geworden. Kijk mee naar de foto’s!

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Princess Peach Photoshoot - Creative

Ik wil Cindy en Tjitske heel erg bedanken dat ze een dagje Princess Peach wilde spelen voor me! Ik ben heel erg blij met jullie en de foto’s! <3 (En ook Jeske bedankt voor de knakworstjes na de photoshoot!)

Deze Princess Peach jurk en accessoires komen van Vegaoo.nl. Op Vegaoo.nl vind je een uitgebreid assortiment aan feestkleding en accessoires. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een carnavalsoutfit, dan zit je bij Vegaoo.nl wel goed!

Deze Princess Peach outfit (jurk, handschoenen en kroontje) heb ik ter review mogen ontvangen van Vegaoo.nl.

Roze is mijn favoriete kleur.

s.schrauwen@live.nl

Comments

 • Marloes
  januari 30, 2016

  Wat een leuk en origineel kostuum voor carnaval! Super leuk, ik kan niet wachten tot volgende week!

 • Alissa
  januari 30, 2016

  IK WIL DEZE OOK! Ik ga hem morgen bestellen 😀

 • Djuli
  januari 30, 2016

  Super leuk artikel en het komt als geroepen! Ik ga meteen op de webshop kijken 😀 😀

 • Bregje VD
  januari 30, 2016

  Ahhh super leuk is dit zeg! En wat staat het jurkje de dames goed! X

 • Yasmine
  januari 30, 2016

  Wat een mooie meisjes!

 • Fleur
  januari 31, 2016

  Wat gaaf zeg, leuke foto’s. Ik zit al erg lang over dit kostuum te twijfelen omdat we hier thuis allemaal zulke Mariofans zijn

 • Ellis
  januari 31, 2016

  Whut. Vet leuk!

 • Ellen
  februari 5, 2016

  Wauw! Misschien nog wat voor last-minute carnaval. Echt prachtig 😀

Post a Comment