Princess Peach Photoshoot

Omdat Carnaval voor de deur staat, mocht ik op Vegaoo.nl een (carnavals)kostuum uitkiezen. Als groot Nintendo liefhebber was de keuze niet zo moeilijk en koos ik voor een Princess Peach kostuum. Maar omdat ik liever foto’s máák dan er zelf op sta, vroeg ik twee van mijn vriendinnen of ze mee willen werken aan een Princess Peach photoshoot en het resultaat is echt super leuk geworden!

Tjitske-Princess-Peach-Shoot00001

Tjitske-Princess-Peach-Shoot00006kopie

Tjitske-Princess-Peach-Shoot00007kopie

Tjitske-Princess-Peach-Shoot00009kopie

Op bovenstaande foto’s poseert vriendin Tjitske. Tjitske heeft van zichzelf al blond haar, dus we vonden het niet nodig om een pruik op te zetten bij haar. Daarbij, de Princess Peach-pruik die ik bij dit kostuum kreeg was helaas erg pluizig, zat helemaal door de war en er zaten weinig haren aan. Met de jurk, het kroontje en de handschoenen ben ik wel erg tevreden.

En op onderstaande foto’s zie je vriendin Cindy! Bij Cindy had ik een blonde pruik opgezet die nog ergens in mijn kast lag te verstoffen. Ondanks dat deze vrij pluizig is, zag hij er wel beter uit dan meegeleverde Peach-pruik. Zelf had Cindy nog een prachtige paarse pruik meegenomen en ondanks Princess Peach geen paars haar heeft, is de foto met deze pruik wel érg leuk geworden. Kijk mee naar de foto’s!

cindy-princess-peach-00011

cindy-princess-peach-00026kopie

cindy-princess-peach-00104

cindy-princess-peach-00085

cindy-princess-peach-00075kopie

cindy-princess-peach-00154

Ik wil Cindy en Tjitske heel erg bedanken dat ze een dagje Princess Peach wilde spelen voor me! Ik ben heel erg blij met jullie en de foto’s! <3 (En ook Jeske bedankt voor de knakworstjes na de photoshoot!)

Deze Princess Peach jurk en accessoires komen van Vegaoo.nl. Op Vegaoo.nl vind je een uitgebreid assortiment aan feestkleding en accessoires. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een carnavalsoutfit, dan zit je bij Vegaoo.nl wel goed!

Deze Princess Peach outfit (jurk, handschoenen en kroontje) heb ik ter review mogen ontvangen van Vegaoo.nl.