It’s that time again. Het is nu alweer twee jaar geleden dat ik een abonnement heb afgesloten met telefoon. En dat betekent dat ik mijn abonnement inmiddels mag vernieuwen. Yes! Nu is de grote vraag: ga ik voor een nieuwe telefoon of niet? Mijn Samsung Galaxy S7 werkt nog prima, maar over het algemeen koop ik altijd een nieuwe smartphone bij het verlengen van m’n abonnement. Echter heb ik nu net een dure aankoop gedaan, waardoor ik toch een beetje twijfel.

In één keer een hoop geld neerleggen voor een nieuwe telefoon is voor mij nu lastig. Gelukkig schiet T-Mobile me te hulp door de optie aan te bieden dat ik mijn telefoon maandelijks kan afbetalen. Super handig! T-Mobile heeft sowieso punten gescoord bij mij. Als iemand die altijd op de landsgrens heeft gewoond, kampte ik regelmatig met het “Welkom in België”-probleem, terwijl ik gewoon in Nederland zat. Sinds ik bij T-Mobile zit, heb ik daar nooit meer last van gehad, terwijl mijn vrienden met andere providers dit nog weleens meemaken.

Maar genoeg daarover, ik wil een nieuwe telefoon! Allereerst is het belangrijk om te bedenken welke functies voor mij belangrijk zijn. Ook de opslag vind ik erg belangrijk en het feit dat ik twee simkaartjes erin kwijt kan. Ik woon nu immers wél in België, maar ik ben ook vaak genoeg nog in Nederland te vinden. Het gebruiken van twee simkaartjes is voor mij dus het voordeligste. Waar ik in ieder geval al aan uit ben, is dat ik weer een Samsung wil. Ik vind deze telefoons fijn in de hand liggen en ze zijn lekker gebruiksvriendelijk; zelfs mijn oma kan ermee werken! Samsung heeft genoeg telefoons om uit te kiezen, midrange tot high end, dus er is echt voor ieder wat wils. Na mijn korte Samsung Galaxy-zoektocht kwam ik uit bij de Samsung Galaxy Note 10.

Deze telefoon voldoet voor mij aan alle eisen. Het is een Dual SIM telefoon, dat was voor mij het belangrijkste. Ook heeft deze telefoon een hoop opslagcapaciteit, wat ook erg fijn is. Een opslag van 128GB moet genoeg zijn om mijn favoriete apps te kunnen downloaden en alle mooie herinneringen vast te leggen als foto of video.

Ik denk dat ik al heel wat heb gezegd om je te overtuigen van al het goede dat deze telefoon te bieden heeft. Mocht je net zoals ik dat laatste zetje nodig hebben om overstag te gaan: Mijn Belgische vrienden van Het Laatste Nieuws zijn het duidelijk met me eens.

En nu begint pas het allerleukste onderdeel van het kopen van een nieuwe telefoon: De accessoires kiezen! Hardcases, soft cases, beschermende stickers, envelopjes, popsockets. The sky is the limit!