Winactie: Win een foto op canvas!

Het is alweer een tijdje geleden dat er een winactie verscheen. Daarom vind ik dat het weer eens tijd is om een leuke winactie te organiseren. Dit keer in samenwerking met Webprint.nl waarbij je een foto op canvas kunt winnen! Doe mee en win!

Eerder deze week schreef ik al over mijn eigen foto op canvas, van mijn lieve hondje Bella, waar ik ontzettend blij mee ben. Over de kwaliteit van de foto op canvas ben ik zeker te spreken. En omdat ik er zo enthousiast over ben, geef ik een foto op canvas weg! Is dat niet leuk?

win

Wat moet je doen om een eigen foto op canvas (80x80cm) te winnen?

– Volg mij en like dit bericht op Bloglovin’.
– Like PinkGraphics op Facebook.
– Like Webprint op Facebook
– Laat hieronder een reactie achter met de mededeling dat je meedoet!
Let op: Vul een geldig e-mailadres in, in het daarvoor bestemde vakje.

Je hebt twee weken om mee te doen. Succes!

Als je wint, krijg je een code opgestuurd ter waarde van €60,- waarmee je bij Webprint.nl een foto op canvas kan bestellen van 80×80 (of kleiner!). Succes iedereen!