Foto op Canvas

Foto’s stoppen we allang niet meer in lijstjes, dat is zó 2013. Het hebben van een foto op canvas is helemaal hip op het moment. Ik vind het altijd wel een moderne uitstraling geven, als iemand een foto op canvas in de woonkamer heeft hangen.

Zelf zit ik al heel lang te twijfelen om een foto op canvas te bestellen. Zo’n keuze maken is nog best lastig! Welke webshop kies ik uit? Hoe groot wil ik ‘m hebben? Lang heb ik nagedacht, totdat ik de mogelijkheid kreeg om bij Webprint.nl een foto op canvas van 80 x 80 centimeter te bestellen. Hoe vet!

Alleen, wat voor foto moest ik kiezen? Al snel wist ik dat het een foto van mijn mooie lieve hondje Bella zou worden, maar welke? Na lang twijfelen besloot ik voor een redelijk lichte foto te gaan, namelijk deze:

bella-1257kopieOhh, wat is ze mooi. <3 webprint-2636Het bestelling ging eigen heel erg gemakkelijk. Op Webprint.nl kun je heel gemakkelijk je product kiezen. In dit geval dus een foto op canvas. Je kunt kiezen voor een staande, liggende of vierkante canvas. In mijn geval dus een vierkante. Daarnaast heb je ook nog opties zoals de diepte van de rand en natuurlijk talloze formaten. Ik heb er een van 80×80 centimeter en ik moet zeggen: dat is best wel groot!

canvasWanneer je je foto upload naar de website, is er een soort van kwaliteitscheck om te kijken of de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat goed is. Het is dus een goed idee om een foto met een hoge resolutie te uploaden, dan is het eindresultaat het mooiste. Je kunt aan deze foto van het canvas zien dat de foto érg scherp is!

De kleur van de foto op canvas komt bijna exact overeen met de foto die ik instuurde. Maar door de belichting op het moment dat ik deze foto maakte (het was avond), wijkt de kleur een beetje af op de foto’s… Maar in het echt ziet hij er perfect uit!

Blijf PinkGraphics.nl in de gaten houden, want er komt een winactie aan! Je kunt namelijk binnenkort een eigen foto op canvas van 80x80cm winnen op m’n blog! Zelf je foto op canvas bestellen doe je op deze pagina.