Nieuw: Logo + Header!

Zoals jullie misschien al op hebben gemerkt: Ik heb een nieuwe header én een nieuw logo! Ik was eigenlijk van plan om ze pas in 2014 te showen, maar ik ben er eigenlijk zo blij mee dat ik niet kon wachten.

logo_pinkgraphics_rozeYay, een nieuw logo! Waarom? Ik was het oude logo *klik* een beetje beu. Op zich vond ik het oude logo wel oké, maar het logo zei niet echt veel. Ik had het oude logo in 10 minuten in elkaar gezet en ik dacht niet na over de grootte. Ik kon dat logo moeilijk kwijt in de vorige header en het gebruik van het oude logo op social media was een ramp.

Ik besloot daarom een tijdje terug om eventjes goed achter mijn laptop te gaan zitten en na te denken over een nieuw logo. Na een paar uur kwam het nieuwe (bovenstaande) logo eruit rollen! Het logo is compact, makkelijk te gebruiken voor social media en het past bij mij persoonlijk. Ik ben dol op de kleur roze en ik ben ook gek op strikjes. Daarnaast vind ik mintgroen met roze een prachtige kleurencombi.

logo en header

Oude header – Nieuwe header. Klik op de afbeelding voor een vergroting!

En bij een nieuw logo hoort een nieuwe header! Zoals je ziet is niet alleen de header aangepast, maar ook de foto en de social media icoontjes hiernaast zijn aangepast. De rest van de layout is hetzelfde gebleven. Misschien dat ik hier en daar nog wat lettertypes en kleuren ga veranderen, maar dit zal heel minimaal zijn.

De oude header vind ik zelf nog steeds heel tof, maar ik vond hem na verloop van tijd een beetje druk ogen. Daarnaast vond ik dat ik mezelf nogal vaak zag: 3x in de header en nog een keertje in de zijbalk. Het maakt het misschien wel helemaal ‘Silvy’, dus persoonlijker, maar ik vind één foto aan de zijkant wel voldoende. En ik was gewoon toe aan iets nieuws. De nieuwe header is veel rustiger, maar tegelijkertijd is er meer accent op de social media gelegd, maar wel op totaal niet-storende manier.

Opmerking: Het kan zijn dat je de oude header nog ziet, in combinatie met de knopjes van de nieuwe header. Als dat zo is, moet je óf even een paar keer de pagina refreshen óf je kan je cache leegmaken. Mocht je daar geen zin in hebben, dan duurt het gewoon eventjes voordat je de nieuwe header ziet.