Dierenfotografie

Ik hou van foto’s maken. Vooral dierenfotografie vind ik echt leuk. Ik noem mezelf geen absoluut geen fotograaf (eigenlijk fotografe, ik ben geen man!) en al helemaal geen professionele fotografe.
Ik noem mezelf iemand die het leuk vindt om foto’s te maken en nog steeds leert van iedere foto die ze maakt. Misschien is hobbyfotografe een beter woord? Maar dan eentje die gewoon foto’s voor de lol maakt en niet voor een (kleine) vergoeding. Misschien is dat iets voor de toekomst.

Eigenlijk zeg ik dit onder het mom van dat niet iedereen meteen een fotograaf is die een (digitale) spiegelreflexcamera bezit. Je moet er veel vanaf weten en de juiste technieken gebruiken. Nu weet ik wel een hoop hoor. Op school hebben wij enkele lessen fotografie gekregen, en ervaring heb ik ook wel redelijk. Maar ik ben nou eenmaal heel bescheiden en ik zal niet snel zeggen dat ik ergens goed in ben. Dat mogen anderen voor mij beslissen. Feedback ontvang ik daarom heel graag

Maar goed, ik vind het dus gewoon heel leuk. En ik vind het ook leuk om mijn foto’s met jullie te delen. Natuurlijk vinden jullie in mijn andere logjes ook foto’s die door mij zijn gemaakt, maar dat is vaak in hetzelfde thema.
Dit is dus mijn eerste logje onder de categorie ‘Fotografie’. De meeste foto’s zijn lichtjes bewerkt. Met lichtjes bedoel ik dat alleen de kleuren en/of het contrast is bewerkt, om de foto een andere sfeer te geven.

Dat waren de foto’s voor deze keer! Het zijn er opzettelijk best weinig. Nu heb ik nog een voorraadje om andere blogposts mee te vullen, en zo hoef ik niet te beloven dat álle fotografie blogposts veel foto’s bevatten.