Eigen fotokalender maken

Op zoek naar een leuk cadeau? Een te laat kerstcadeau, een cadeautje voor het nieuwe jaar, een verjaardagscadeau of gewoon zomaar een cadeautje? Maar je weet niet wat je moet geven? Geef dan een zelfgemaakte fotokalender! Het is nuttig, persoonlijk en natuurlijk gewoon hartstikke leuk. Op Vistaprint.nl kun je heel simpel je eigen fotokalender in elkaar zetten. Iedereen kan het, je hoeft geen verstand te hebben van ingewikkelde software. Het is heel duidelijk uitlegd en Vistaprint helpt je door alle stappen heen. Ik laat je zien hoe simpel het is!
vistaprint_kalender_maken_stap_1Eerst gaan we natuurlijk naar Vistaprint.nl Iedereen weet tegenwoordig wel hoe je moet navigeren op een website, dus dat hoef ik eigenlijk niet uit te leggen. Logisch genoeg staat het kopje ‘kalenders’ onder ‘alle producten’. Je kan ook hier even klikken.

vistaprint_kalender_maken_stap_2Je komt nu op een pagina uit waar je twee keuzes hebt: Thema of Foto. We gaan een fotokalender maken, dus zorg ervoor dat je ‘foto’ hebt aangevinkt, wat ik zelf dus nog niet gedaan heb op deze screenshot. 😉 Je kan ook zelf je beginmaand instellen.
vistaprint_kalender_maken_stap_3
Vervolgens kies je een achtergrond voor je kalender. Er zijn héél veel verschillende achtergronden, dus er zit er vast een bij die past bij jouw smaak (of die van degene aan wie je het geeft).

vistaprint_kalender_maken_stap_4
Als je een achtergrond hebt gekozen kom je op een nieuwe pagina uit. Op deze pagina kan je een aantal dingen doen. Je kan je eigen foto’s uploaden. Zodra je dit hebt gedaan komen deze in het menuutje linksbovenaan de pagina te staan. Deze foto’s kan je vervolgens naar de maanden slepen. Rechtsonder in de pagina staat ook nog iets leuks: Je kan alvast zelf een aantal evenementen invullen. Bijvoorbeeld je eigen verjaardag, de verjaardag van een vriend, je favoriete feestdag(en), je trouwdag, noem maar op.

vistaprint_kalender_maken_stap_6Heb je alle maanden een foto gegeven? En eventueel wat evenementen toegevoegd? Dan ben je klaar. Controleer de kalender door op ‘voorlopig resultaat’ te klikken.

vistaprint_kalender_maken_stap_7

vistaprint_kalender_maken_stap_8Geen fouten en is alles naar wens? Dan moet je het bewijs van goedkeuring even aanvinken. Als je dit hebt gedaan kan je op de volgende pagina’s je gegevens invoeren en de betaling uitvoeren. En dan ben je klaar!

Één kalender kost €19,49, maar je kan er ook meer bestellen met korting.

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.