Monster World

Facebookspelletjes en spelletjes voor je smartphone en tablet zijn razend populair. Ik speel zelf niet heel erg veel verschillende spellen, maar ik test ze wel graag uit! Vandaag ga ik het hebben over: Monster World.

Wat is Monster World?

Monster World is een gratis (online) spelletje van Wooga. Het spel is te spelen op Facebook (op je pc) en op je iPhone of iPad. Het is een soort van farm-game, waarbij je je tuintje moet onderhouden.

Schermafbeelding 2014-03-31 om 15.40.26

Wat moet je doen bij Monster World?

Bij Monster World moet je je eigen tuintje onderhouden en decoreren. Je moet zaadjes planten, laten groeien en vervolgens oogsten. Voor elke handeling krijg je punten. Je moet een bepaald aantal punten hebben om level-up te gaan.

Het is een leuk spel, maar meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen. Het is het zoveelste farm-spelletje. Ok, Monster World is al een stukje ouder dan de meest recente farm-spelletjes, maar dan nog. Wel leuk is dat het in een ander jasje gestoken is; geen boerderij, maar een monsterwereld. Leuk bedacht, maar ik word niet echt getriggerd om te blijven spelen. Misschien ben ik hier ook wel veel te oud voor. Of te jong. (ik ben nog geen facebookspelletjesmama! haha!)

Kennen jullie dit spel of hebben jullie het weleens gespeeld?