Woonaccessoires wishlist

Nu we de eindelijk de sleutel van ons huisje hebben, heb ik natuurlijk al helemaal in mijn hoofd bedacht hoe de binnenkant van het huisje eruit komt te zien. Ja, er moet nog héél veel verbouwd worden (denk aan maandenlang), maar uiteindelijk hebben we dan echt ons droomhuisje. Hierbij mijn woonaccessoires wishlist.

We wonen nu in een appartementje, dus alles voor de inrichting hebben we al. Maar omdat verhuizen een goed excuus is om nieuwe woonaccessoires te kopen, heb ik wat leuke dingetjes uitgezocht!

woonaccessoiresKussentjes met uilen erop. Deze zijn zo gaaf! Het zijn eigenlijk kussenovertrekken, maar ze passen precies om de kussentjes die wij nu hebben. De bekleding van onze bank wordt donkerbruin, en daar zouden deze schattige uilenkussentjes heel mooi mee matchen. En dan de houten uiltjes, geweldig! Ik vind ze echt super leuk om ergens neer te zetten. Uilen zien er niet alleen super leuk uit, het zijn in het echt ook nog eens prachtige beesten.

De roze roosjes zijn LED-kaarsjes in echte was. Ze kunnen dus uren ‘branden’ zonder op te branden, en lijkt waarschijnlijk nog heel echt ook. Vind het wel erg schattig om dit ergens neer te zetten. Een subtiel roze vleugje in het huis, houd ik natuurlijk wel van! En dan nog de glazen vaas met kunststof orchidee. Op een of andere manier vind ik dit zó mooi! Orchideeën zijn sowieso prachtig, alleen echte orchideeën verliezen na verloop van tijd hun bloemen. Deze kunststof orchidee blijft daarentegen altijd mooi.

En als laatste een schilderij met 3 hartjes. We gaan onze muren schilderen, dus alles wordt 1 effen kleur. Althans, één muur wordt licht bruin/grijs, de andere muren spierwit. Het lijkt me daarom erg gaaf om op de spierwitte rustige muur een druk schilderij op te hangen, zodat hij er helemaal uit knalt.

Zoals jullie zien… bruintinten en met een vleugje roze! Dat worden ook de kleuren van de woonkamer. Althans, de bruintinten sowieso wel. Het vleugje roze.. tsja, daarvoor moet ik eerst mijn man over zien te halen, haha.

Al deze woonaccessoires komen trouwens van otto.nl. Alhoewel ik het heerlijk vind om in een woonwinkel rond te neuzen, is het stiekem best gemakkelijk om online nieuwe woonideeën op te doen. ;)

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.