Blogs van vrienden

Toen ik mijn blog begon, kende ik niemand uit mijn vrienden- en kennissenkring die ook een blog had. Ik was weliswaar de eerste binnen mijn eigen omgeving. Vet leuk natuurlijk, maar het riep bekenden natuurlijk wel vragen op. “Wat zijn jouw hobby’s?” “Euh, bloggen” en dan kijken ze je aan alsof ze een aliën op een stier zien rijden. Gelukkig is het bloggen inmiddels wel een stuk bekender geworden en ben ik allang niet meer de enige in mijn vrienden- en kenniskring die een blog heeft. Vandaag deel ik de blogs uit mijn vrienden- en kenniskring!

Dit betreft een lijstje met personen die ik niet via mijn blog ken. Natuurlijk heb ik ook vrienden gemaakt die ik juist door het bloggen ken, maar dat is een ander verhaal.

Denise Joanne – Denise

denisejoanne

Denise en ik tijdens de opening van de Pandora store in Nijmegen – DeniseJoanne.com

Denise ken ik al sinds mijn 11e of 12e en ik heb haar leren kennen via het internet, toen we allebei een website (geen blog!) hadden over een bepaald televisieprogramma op Nickelodeon met 5 feeën in de hoofdrol. Ik ken Denise dus al langer dan 10 jaar! Wat jaartjes terug ontmoetten we elkaar in het echt en we zijn altijd nog in contact gebleven.

Ze blogt (in het engels) over fashion, beauty, health & lifestyle, maar wat haar blog écht uniek maakt is haar liefde voor Disney(prinsessen). Je zou Denise zelf eigenlijk al een Disney Princess kunnen noemen, want dat straalt ze op elke mogelijke manier uit.

Make it Personal – Lieke

lieke

Blog.Make-It-Personal.nl – Lieke en ik in 2013

Vriendin Lieke leerde ik kennen op mijn opleiding tot Grafisch Vormgever en we hebben 3 jaar lang bij elkaar in de klas gezeten. In ons laatste schooljaar besloten we samen te gaan bloggen op PinkGraphics.nl en iets minder dan een jaar later besloot Lieke haar eigen weg in te gaan en een eigen blog te starten: Make it Personal.

Ze blogt over alles wat ze leuk vindt; boeken, games, films, comics! Een beetje nerdy hier en daar, maar dat is juist wat ik zo leuk vind aan Lieke(’s artikelen).

Sir Fox – Marcel

marcel

Marcel en ik in 2014 – SirFox.nl

Deze jongen, Marcel, heb ik zo’n 2 jaar via via leren kennen (je weet wel, de broer van de vriend van.. – haha, nu ben je gewoon Marcel hoor!) en Marcel maakt onderdeel uit van mijn dream team en is een ware Pokémon (shuffle) Meester.

Hij is dit jaar zijn blog – Sir Fox – begonnen en hij schrijft veel over gaming (esports), apps, maar wat ik stiekem het interessantste vind aan zijn blog zijn de artikelen over zijn veelbewogen leven waarin hij poseert als naaktmodel, veel in het buitenland zit en de stoerste journalist van Nederland is geworden.

My Styling Art – Tjitske

tjitske

MyStylingArt.Wordpress.com – Tjitske en ik

Vriendinnetje Tjitske ken ik al heel lang, maar we waren nooit echt vriendinnen. Als we elkaar zagen, zeiden we meestal ‘hoi’ tegen elkaar en that’s it. Sinds anderhalf jaar is daar verandering in gekomen en zien we elkaar minimaal wel één keer per week. Grappig hoe zo’n vriendschap positief kan ontwikkelen!

Haar blog is nog vrij nieuw en ze schrijft voornamelijk over mode. Tjitske is ook erg creatief en is ook altijd bezig en ze laat graag haar creaties zien op haar blog! Heel leuk en interessant om te lezen!

Dianne Louisa – Dianne

dianne

Dianne en ik op de middelbare school in 2008 – DianneLouisa.nl

Dit meisje, Dianne, ken ik het langste uit dit lijstje. Ze zat bij me op de basisschool en in de groep 8 hebben we een tent gedeeld op schoolkamp. Na de basisschool gingen we naar dezelfde middelbare school en daarna zelfs naar dezelfde mbo school! Of nouja, niet helemaal, ze zat in een ander gebouw met een andere naam, maar wel op hetzelfde schoolplein.

Dianne heeft al eerder een blog gehad, maar door drukte heeft ze deze helaas moeten beëindigen. Sinds kort heeft ze weer een nieuwe blog en is ze weer helemaal into het bloggen! Ze blogt over travel & lifestyle en met een fotograaf als vriend kun je niets anders verwachten dat de foto’s op haar blog een hele grote rol spelen.

Lisa (en Sem) – LSWeekly

lisa-lsweekly

LSWeekly.Wordpress.com – Lisa en ik op onze opleiding in 2009

De enige niet-brabander in deze lijst (een beetje wel dan, gezien ze nu in Tilburg woont!) is Lisa en haar blog is vers van de pers. Lisa leerde ik kennen op mijn opleiding.

Samen met haar vriend Sem blogt ze over lifestyle. Artikelen over fashion, hotspots en eten zullen gaan verschijnen op LSWeekly, ik ben erg benieuwd!

Alle blogs in dit lijstje zijn stuk voor stuk aanraders en ik zou het enorm tof vinden als jullie een kijkje willen nemen op de blogs van Denise, Lieke, Marcel, Tjitske, Dianne en Lisa!