Zoveel leuke dingen en zo weinig geld. Herkennen jullie dat? Op de momenten dat je je geld eigenlijk niet kan missen, dat je wordt overspoeld met leuke schoenen, sieraden, accessoires en kleren. First world problems! En wat doen we dan? Tsja, dan maken we maar een Fashion wishlist, voor het geval dat we uit het niets heel veel geld toegediend krijgen (haha).

Met het overspoeld worden van leuke dingen, duidde ik eigenlijk op het feit dat ik een nieuwe webshop heb ontdekt, namelijk Nummer Zestien. Een shop die ik graag met jullie wil delen. Ik heb een lijstje gemaakt met dingen die ik wel graag zou willen hebben, van 3 verschillende merken. Ichi, Please & Sparkz – merken die voor mij relatief onbekend waren, maar ik vind het leuk om nieuwe merken te ontdekken!

ichiWe beginnen met de Ichi kleding die ik vond op de webshop. Zoals jullie zien houd ik wel een beetje van glitter en streepjes doen het ook altijd goed bij mij!

pleaseVervolgens twee Please broeken en een shirt. Alhoewel ik eigenlijk niet echt een fashion freak ben, vond ik het shirt wel heel erg tof. En check hoe gaaf die roze short is! Ik loop eigenlijk vaker in jurkjes rond dan in shorts, maar ik denk dat deze gave roze short mij toch overhaalt om meer van zulke broekjes te kopen.

sparkzEn als laatste de Sparkz kleding. Uit deze collectie heb ik wat nettere kleding uitgezocht, want je weet nooit wanneer je het nodig hebt. Nu hangt mijn hele kast eigenlijk al vol met nette jurkjes en jasjes, maar ik vind persoonlijk dat je nooit genoeg nette dingen in je kast kunt hebben. Je moet immers voor iedere speciale gelegenheid wel iets anders aandoen, toch? 😉

Ik ben blij dat ik deze webshop heb leren kennen en ik hoop ook dat ik binnenkort genoeg geld heb om een aantal dingetjes af te strepen van deze wishlist! 😉 Meer Nummer Zestien dameskleding vind je op de webshop!

Welke items vinden jullie het leukste?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.