In samenwerking met Living Comfort en Energy+ vul ik de I ♥ Sleep tag in!

amerikaansbed

♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?
Dit is echt heel erg verschillend, gezien ik op dit moment mijn eigen uren invul. De ene keer ga ik om 23:00 slapen, terwijl ik de andere keer tot 2:00 op blijf.

♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Laptop dicht, mijn hondje Bella eventjes buiten laten, tandenpoetsen, plassen, pyjama aandoen, mijn mobiel in de lader steken, soms nog even wat muziek luisteren en daarna slapen!

♥ Wat doe je als je niet kan slapen?
Dan pak ik mijn mobiel en scroll ik door 9GAG tot ik heel moe ben. Of ik ga muziek luisteren!

♥ Wat is je favoriete slaaphouding?
Op mijn (meestal rechter) zij, één hand onder mijn kussen en één van mijn benen een beetje opgetrokken.

♥ Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Crème Brûlée. Of een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars.

♥ Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?
Niet, aangezien ik mijn eigen uren invul. Ik geef mijzelf regelmatig uitslaap ochtenden. Als ik het heel druk heb, dan zet ik hem uiterlijk om 9:00.

♥ Snoozen of direct opstaan?
Direct opstaan. Ik haat het geluid van een wekker. Ik snap niet dat mensen snoozen, het maakt het opstaan alleen nog maar moeilijker omdat je steeds weer opnieuw in slaap valt.

♥ Slaap je uit in het weekend?
Altijd, zo lang mogelijk!

♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?
Ik snurk soms een klein beetje, geloof ik. Maar wordt dat gezien als raar? Nee toch? Voor de rest heb ik geen idee of ik rare dingen doe! Ik word wel soms wakker met een pijnlijke steek in mijn oog, alsof hij uitgedroogd is. Misschien slaap ik mijn ogen een beetje open? Oja, en ik word soms weleens wakker terwijl mijn lichaam nog slaapt! Dan ben ik wakker, maar kan ik mijn lichaam niet bewegen; dan heb ik een zogeheten slaapverlamming of slaapparalyse. Super scary!

♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?
3. Ik heb een tweepersoonsbed, dus aan beide kanten ligt één kussen. Ook ligt er een groot langwerpig kussen boven mijn matras, omdat mijn matras ietsje korter is dan mijn bed.

♥ Wat heb je aan in bed?
Een pyjamabroek met daarop een T-shirt.

♥ Slaap je met je sokken aan?
Nooit, dat vind ik op een of andere manier heel vervelend!

♥ Hoe groot is jouw bed?
Volgens mij 140 x 200, maar dat weet ik niet helemaal zeker!

♥ Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…
Mijn mobiel pakken, alle meldingen bekijken en eventueel reageren op berichtjes die ik heb ontvangen, mijn mail bekijken, door Facebook scrollen en daarna ein-de-lijk uit bed om te plassen en om de rest van mijn ochtendritueel af te maken.

♥ Droom je elke nacht?
Ja, het komt zelden voor dat ik niet droom.

♥ Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Ik droom heel vaak dat ik in een gevaarlijke situatie zit of zelfs dood ga. Zo ben ik al weleens neergeschoten, heb ik moeten ontsnappen uit een brandend huis, zat ik ooit in een trein waarvan het spoor ophield en de trein vervolgens van een berg af vloog en is er weleens een meteoriet neergestort. Als ik dood ga in mijn droom, word ik altijd wakker, vaak in een slaapparalyse.

kussen-0827kopie

♥ Wat is jouw grootste droom?
Te kunnen leven van mijn eigen bedrijf; mijn blog, grafische vormgeving en fotografie. Daarnaast wil ik ontzettend graag een keer naar New York. Taylor Swift ontmoeten. Oja, een eigen webshop hebben in games lijkt me ook super tof! En, heel cliché, gelukkig zijn en blijven!

Iedereen is natuurlijk vrij om deze tag in te vullen!

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.