KIKO Nail Lacquers – 380 Medium Grey & 311 Electric Pink

Ik hou van nagellak en volgens mij is nagellak het meest besproken soort cosmetica wat je vindt op mijn blog. Daarom kon ik het natuurlijk ook niet laten om wat nagellakjes mee te bestellen toen ik wat KIKO producten mocht uitzoeken. We beginnen daarom de KIKO week met twee KIKO Nail Lacquers. Een roze (want tja.. het zou maar mijn lievelingskleur zijn) en een grijskleurig lakje!

kiko-nail-lacquer-0919kopieDe kleuren die je hierboven ziet zijn 380 Medium Grey en 311 Electric Pink. Het spreekt voor zich welke kleur welke is, lijkt mij zo. Van elk merk moet ik toch minimaal één roze nagellakje hebben, toch? En wat betreft de grijze kleur: Grijs is een kleur wat eigenlijk niet in mijn stash voorkomt. Raar, want ik vind grijze nagels eigenlijk best tof!

kiko-nail-lacquer-0923kopie380 Medium Grey is een mooie grijze kleur met een glans! Dekt in twee laagjes, droogt redelijk snel op en blijft goed zitten. Ik moet vaker dit soort grijstinten gaan dragen. Ik vind het nog steeds apart dat ik bijna geen grijstinten in mijn stash heb!

kiko-nail-lacquer-0933kopie311 Electric Pink is een felroze nagellak geschikt voor iedere roze-liefhebbende vrouw. De lak is trouwens erg dun, waardoor hij heel erg fijn en heel precies lakt.

Deze twee lakjes lakken heel erg fijn en dekken in twee laagjes. Drogen allebei redelijk snel op en blijven ook nog eens goed zitten. Deze lakjes kosten allebei €1,50 en zijn te bestellen op de KIKO webshop.

De producten in deze blogpost heb ik gekregen van een bedrijf of merk.