Het is KIKO week op PinkGraphics!

Vorige week vertelde ik jullie over mijn pakketje met KIKO make-up wat binnen is gekomen. In het artikel beloofde ik dat ik alle producten ga reviewen. Ieder verschillend product wil ik gaan behandelen in een apart artikel, dus het leek me leuk om een KIKO week te organiseren!

kiko-weekVoor de mensen die niet weten wat KIKO is: KIKO is een cosmeticamerk uit Italië, dat helaas niet wordt verkocht in Nederland. Wél in veel andere Europese landen. Je leest daarom regelmatig op verschillende beautyblogs dat je écht een KIKO winkel moet bezoeken, mocht je in een van de landen zijn waar ze KIKO verkopen. KIKO heeft namelijk goede kwaliteit make-up én het is budgetproof! Maar… je kunt tegenwoordig ook online KIKO producten kopen, want KIKO verzend nu ook naar Nederland.

Maargoed, een KIKO week dus. Normaal zet ik één artikel per dag online. Althans, dat is de bedoeling. Het komt nog weleens voor dat ik geen tijd heb – maar dan verkies ik kwaliteit boven kwantiteit en heb ik liever niets online dan een slecht artikel. Máár omdat het veel KIKO-artikelen zijn, heb ik besloten om twee artikelen op een dag online te zetten. Yay!

Morgen begint de KIKO-week (ja, op een woensdag.. haha!). Ik ben heel benieuw wat jullie ervan vinden! 🙂