Je telefoon opladen met macarons

Als intensief smartphonegebruiker heb je er waarschijnlijk ook wel last van: Die batterij die zo verdomd snel leeg raakt. Heel erg irritant, zeker als je (ver) van huis bent. Tegenwoordig bestaat daar gelukkig een hele fijne oplossing voor: Powerbanks! Die kennen we natuurlijk allemaal al wel, die saai uitziende blokjes die je met een usb kabeltje moet verbinden aan je telefoon om hem op te laden. Alhoewel, die saai uitziende blokjes zijn verleden tijd, want tegenwoordig worden powerbanks steeds hipper en komen ze ook uit in leukere kleuren en vormen!

puro-0047

puro-0056

Powerbanks hoeven helemaal niet saai te zijn!

Hoe leuk is deze powerbank van Puro met macarons opdruk? Om op te eten! Ik ben dol op macarons, maar ook op vrolijke kleurtjes en dit vrolijkt de inhoud van mijn tas wel een beetje op. Deze powerbank wordt geleverd met een usb kabeltje en zelfs een zakje waarin je de powerbank kan bewaren. Het usb kabeltje is niet lang en dat is alleen maar fijn, we hebben natuurlijk geen zin dat de boel in de knoop komt.

puro-0061kopieDe telefoon laadt wel iets langzamer op dan via een oplader in het stopcontact, maar dat is niet heel storend. Deze powerbank komt van PhoneGigant.nl, een webshop waar je terecht kan voor accessoires voor je telefoon en tablets, zoals een iPhone 6 hoesje, Samsung Galaxy S5 hoesjes en een iPad air hoes.

Deze zoete powerbank van Puro kun je hier bestellen voor €17,95.

puro-0062

Even helemaal off topic, maar als jullie naar de foto’s hebben gekeken zien ze er echt ontzettend anders uit dan jullie gewend zijn. Ik heb namelijk iets nieuws geprobeerd qua fotografie en ik ben er nog niet helemaal uit of ik het mooi vind. Ik heb de producten eens op het scherm van mijn laptop (met uitgezochte achtergrond) gelegd om te kijken wat voor effect het heeft. Het is op zich best gaaf, maar het lijkt “nep” ofzo. Wat vinden jullie?