Samsung Galaxy S3 Flipcover

Het eerste wat ik deed toen ik vorig jaar mijn Samsung Galaxy S3 kreeg, was natuurlijk een hoesje en beschermfolie kopen. De S3 was (en is nog steeds) een redelijk prijzige telefoon en het is natuurlijk heel erg zonde als er veel krassen op komen. Of nog erger: Als je ‘m laat vallen en je scherm breekt in 1000 stukjes. Nu weet ik uit ervaring dat de kleinste krasjes bijna onvermijdelijk zijn, maar met een goede bescherming kom je natuurlijk al een heel eind. samsung_galaxy_s3_flipcover_knaldeals_3

Sorry voor de stofjes op het scherm!

Dit is hoe mijn mobiel met een cheap-ass hoesje van eBay eruit ziet. Tsja. Het hoesje is vreselijk verkleurd en oud geworden, maar mijn mobiel zelf is nog helemaal onbeschadigd! Dat is natuurlijk heel fijn. Maarja, jammer dat dit hoesje zo dik is. En dat terwijl de S3 een heel erg dun design heeft. Met zulke hoesjes eindigt iedereen alsnog met een vreselijk dikke telefoon. Maar gelukkig bestaat er iets wat je S3 kan beschermen én heel dun is…

samsung_galaxy_s3_flipcover_knaldeals_4

samsung_galaxy_s3_flipcover_knaldeals_6… Namelijk de originele Samsung Galaxy S3 flipcover! Geen dik siliconen hoesje dat om je telefoon moet, maar gewoon een plastic achterkantje met een flipcover extensie. Je smartphone wordt er met dit hoesje dus gelukkig niet veel dikker op, alleen het beschermflapje aan de bovenkant zorgt voor een paar millimeter meer.
samsung_galaxy_s3_flipcover_knaldeals_7In plaats van dat het hoesje om de telefoon heen moet, is je telefoon eigenlijk het hoesje. Je haalt namelijk de originele achterkant van je smartphone er af en klikt vervolgens de achterkant met de flipcover erop! samsung_galaxy_s3_flipcover_knaldeals_8De binnenkant van de flipcover is van stof heeft een erg zachte textuur.

Ik moet wel zeggen dat mijn S3, vergeleken met mijn dikke siliconen hoesje, met deze flipcover iets minder beschermd is. Als ik mijn smartphone nu laat vallen op de harde straatstenen, komt er ongetwijfeld wel een kras op de zijkant of achterkant. Maar dat nemen we maar voor lief, ik wil namelijk echt niet meer terug naar dat dikke siliconen ding. En ik heb overigens nog nooit mijn mobiel laten vallen. ;-)
samsung_galaxy_s3_flipcover_knaldeals_5Deze flipcover kan je in verschillende kleuren online bestellen bij Knaldeals.com. Op Knaldeals.com kan je ook terecht voor verschillende andere smartphone accesoires (en meer!) dus ik zou zeker aanraden om er een kijkje te nemen.

Hoe bescherm jij jouw smartphone?