Scoor je nieuwe winterjas nu!

Een winterjas scoren, terwijl het over iets meer dan een maand lente is? Juist! Veel winkels moeten van hun wintercollectie af, omdat ze ruimte moeten maken voor hun voorjaarscollectie. Wat dus resulteert in jassen in de uitverkoop! Maarja, waarom zou je een jas kopen als de lente volgende maand al begint? Nou, wat dacht je van… voor volgend jaar? Ik bedoel, winterjassen zijn vaak erg prijzig en het zou een hoop schelen als je ze in de uitverkoop zou kunnen kopen.

Om als voorbeeld te nemen: De laatste keer dat ik bij de Primark was, waren bijna alle winterjassen in de uitverkoop. Toen heb ik een mooie rode jas gekocht voor maar 15 euro in plaats van 40 euro! Ik kan hem nu nog (iets meer dan) een maandje aan en daarna heb ik er volgend jaar nog meer plezier van.

Ik hoef dus eigenlijk geen nieuwe winterjas meer te scoren. Maar ik vind het stiekem wel erg leuk om verschillende webshops af te gaan, om misschien nog een leuke deal te vinden. En een back-up winterjas is niet verkeerd, toch?

peterhahnDe bovenstaande jassen komen allemaal van peterhahn.nl, een webhop met een heel uitgebreid mode assortiment. Hun collectie aan winterjassen is erg groot, er zijn zelfs 15 pagina’s aan sale winterjassen, wow!

Zoals je kunt zien heb ik wel een bepaalde stijl qua winterjassen. Ik hou eigenlijk totaal niet van die winterjassen met zo’n dikke vulling erin. Mijn vorige winterjas had wel zo’n vulling, ik deed ‘m ook wel vaak aan omdat hij zo lekker warm was, maar eigenlijk houd ik totaal niet van dat model. Alhoewel de winterjassen hierboven niet allemaal hetzelfde zijn, kun je wel eruit opmaken dat ik houd van knopen en winterjassen met ceintuurtjes. Een ceintuurtje vind ik eigenlijk nog het leukste, omdat je dan nog een beetje vorm hebt.

Ga jij een winterjas in de uitverkoop scoren of wacht je tot de nieuwe collecties volgende herfst/winter?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.