Pyramid Solitaire Saga

Iedere zondag komt er een artikel online waarin ik vertel over een leuke app of een game die ik onlangs ben tegengekomen. Vandaag ga ik het hebben over: Pyramid Solitaire Saga.

Ondertussen heb ik alle spellen van King behandeld, op Pyramid Solitaire Saga na. Een heel ander spel als alle andere spellen van King, dus veelbelovend. Of toch niet?

Schermafbeelding 2014-02-14 om 15.14.08

Wat is Pyramid Solitaire Saga?

Pyramid Solitaire Saga is een online spelletje van King. Het spel is te spelen op Facebook (op je pc), maar helaas nog niet op je smartphone/tablet. Solitaire, of zoals wij het kennen, Patience, is een kaartspelletje. Ik heb dit vroeger enorm vaak gespeeld op mijn windows computer en ik kon er vroeger ook geen genoeg van krijgen. Maar dit spelletje moest ik eventjes doorkrijgen. Toen ik begon met spelen, snapte ik er daadwerkelijk niets van. Ik vond de tutorial modus best onduidelijk.

Wat moet je doen bij Pyramid Solitaire Saga?

Combineer kaarten met een waarden van 1 hoger of lager, legde de tutorial mij uit. Nu heb ik veel Patience gespeeld vroeger, dus ik wist gelukkig wat de bedoeling een beetje was, maar als je echt geen idee hebt hoe het werkt, kan dit best moeilijk zijn volgens mij. Gelukkig zie je bij de tutorial welke kaarten je moet selecteren (een 7 of 9 als er een 8 ligt, een 2 of 4 als er een 3 ligt, enzovoorts), maar het duurt even voordat je echt in het spel komt. Daarnaast is dit spel gewoon een kwestie van de goede kaarten aan klikken (ok, en misschien een beetje uitrekenen wat de beste zet is), maar ik vind er niet zo heel veel aan.

Schermafbeelding 2014-02-14 om 15.14.49

Pyramid Solitaire Saga werk niet?

Het kan zijn dat het spel opeens niet meer functioneert op je computer. Of dat je vaak de melding krijgt dat het spel is gestopt. Je kunt dan het volgende proberen:

Pyramid Solitaire Saga werkt niet op computer/Facebook:
– Computer opnieuw opstarten
– Browser opnieuw opstarten
– Andere browser gebruiken
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Cheats & Hacks?

Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Pyramid Solitaire Saga, maar ik raad niet aan om hieraan mee te doen. Zo verpest je het spel voor jezelf, de lol zal er snel vanaf zijn!

Pyramid Solitaire Saga downloaden voor Android (nog niet beschikbaar)
Pyramid Solitaire Saga downloaden voor iPhone & iPad (nog niet beschikbaar)
Pyramid Solitaire Saga spelen op Facebook!

Nee, dit spel is niets voor mij. Geef mij maar de patience die vroeger op alle windows computer stond, die versie is veel leuker!