Spam je Blog! #2

Jaaaa, Spam je Blog is terug! En dat betekent: Spammen mag vandaag, laat vooral de link van je website achter bij de comments, want dat vind ik leuk! :)

SPAM JE BLOG

Whoops, het is officieel: Ik ben niet zo goed in plannen. Ik had voor vandaag nog geen blogpost geschreven, maar ik krijg vandaag bezoek van een vriendinnetje (nog voor mijn verjaardag!), dus ik heb ook geen tijd om iets te schrijven vandaag. Oeps! Ach, het is in jullie voordeel, want vandaag mogen jullie je blog promoten in de comments! Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken of oudere blogs te herontdekken.. ;-)

Dus… ga je gang en spam je blog! Als je mij hebt overtuigd dan ga ik je zeker volgen op Bloglovin’ (en ik zou het ook heel lief vinden als jullie mij zouden volgen) :) Het kan trouwens zijn dat je reactie automatisch op moderatie komt te staan. Geen zorgen, als ik weer achter de laptop zit dan publiceer ik je reactie handmatig!

Fijne donderdag iedereen! X