BE Beautiful, BE Yourself

Advertorial
Advertisement

Wat betekent ‘mooi zijn’ eigenlijk? Dat is een vraag die iedereen anders zou kunnen beantwoorden. Voor de een is het zelfverzekerdheid, voor de ander een dikke laag make-up. Maar uiteindelijk draait het allemaal om ‘jezelf zijn’.

‘Jezelf zijn’ betekent niet dat je altijd hetzelfde eruit ziet. Integendeel. Het ene moment ben jij de working girl, terwijl je op het andere moment de verleidelijke Lolita bent. Twee verschillende gezichten, maar dezelfde persoon: Jij zelf.

BEcreativefoto

Heb je door hoe creatief we eigenlijk zijn? We matchen onze ooglook bij onze lipkleur, we spelen met trends. Voor een etentje maken wij ons anders op dan voor een werkdag. We willen dat onze make-up past bij onze outfit. We mixen, we matchen: We spelen graag met make-up. Daarom bestaat er de make-up lijn BE Creative Make Up. Speciaal voor ons: De creatieve & mooie vrouw met talloze verschillende gezichten.

BEcreativeDe verpakkingen vind ik zelf echt super tof. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op matzwart, want dat geeft zo’n mooie luxe uitstraling. Ik vind het zelfs nog luxer ogen dan een goud of zilverkleurige verpakking. De bedrukking van ‘BE’ met het strakke lettertype vind ik het geheel helemaal afmaken. Mooi!

Maar naast het feit dat we zo graag creatief bezig zijn met make-up, houden wij als vrouw wel van een beetje luxe en kwaliteit, maar vooral ook van betaalbaarheid. We kennen natuurlijk de budgetmerken wel, maar stralen die nou echt luxe en kwaliteit uit? Of de súper luxe merken, de prijskaartjes die eraan hangen wil je het liefste gewoon negeren. Luxe, kwaliteit én betaalbaarheid: dat zijn onze wensen. De BE Creative Make Up lijn brengt deze wensen in vervulling.

Het BE Creative Make Up assortiment bestaat uit 28 verschillende professionele en betaalbare producten. Deze lijn is exclusief te koop bij ICI PARIS XL. Klik hier voor meer informatie over de lijn!

Speel jij graag met make-up? 🙂

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.