California Scents

Laatst ontving ik een goodiebox met wat spulletjes erin en hierin zat ook een blikje luchtverfrisser. Een blikje luchtverfrisser, ja. Het merk van dit opmerkelijke blikje is California Scents, een merk waarvan ik nog nooit eerder gehoord heb. Ik was erg benieuwd!cosmeticadeals_girlz_xl_sinterklaas_verassings_pakket_inhoud_air_freshener
De verpakking van de luchtverfrisser vind ik best wel opmerkelijk. Het is dus een blikje. Ik heb nog nooit eerder een luchtverfrisser in blikvorm gezien, dus ik vond het wel erg interessant. Omdat het product zo uniek en opmerkelijk is, blijft het product en de naam wel beter in je hoofd hangen. Da’s dus heel slim bekeken. Bovenop het blikje zit een soort testertje, zodat je alvast de geur kan ruiken. Deze luchtverfrisser ruikt naar kauwgomballen.california_scents_golden_state_delight_bubblegumcalifornia_scents_golden_state_delight_bubblegum_2Toen ik het blikje openmaakte kwam er echt een walm met een te zoete geur vrij! Zo’n erge walm dat ik er een beetje misselijk van werd. In het blikje zitten 3 bruine blokjes en deze blokjes bevatten de ultrazoete kauwgomballengeur. california_scents_golden_state_delight_bubblegum_spillproof_organic_air_freshenerOp de verpakking staat dat je de blokjes rechtop moet zetten voor het beste effect. Daarna moet je hem ergens in je kamer zetten. Maar hoe leuk zo’n unieke verpakking ook is… Laten we eerlijk zijn, het ziet er niet uit. Afgelopen weekend was er bezoek en iemand vroeg: “Waarom heb je een blikje kattenvoer in je vensterbank staan?” Tsja, ik kan niet ontkennen dat zo’n blikje met bruine vierkantjes er heel erg raar uit ziet in je kamer.

Maargoed, genoeg over het uiterlijk gepraat. Werkt de luchtverfrisser een beetje? Ja! Als je hem neerzet dan ruikt heel je kamer binnen no time naar zoete kauwgomballen. Na een tijdje wen je aan de geur en ruik je hem bijna niet meer. Maar als je even van huis bent weggeweest en je komt weer thuis, dan ruik je het weer heel goed! Gelukkig geen misselijkmakende walm, maar gewoon een redelijk subtiele, lekkere, zoete geur.

De werking van het product is geweldig, maar het uiterlijk mag van mij wel iets aantrekkelijker.