Dobbelspel Schoen6Daagse Eindhoven

Als er een uitnodiging voor een event in Eindhoven in mijn mailbox belandt, dan word ik wel een beetje blij. Nog blijer maak je me met een event wat om schoenen draait. Dus toen ik het mailtje van Intreza las of ik bij het dobbelspel van de Schoen6daagse in Eindhoven wilde bijwonen, ging ik daar natuurlijk wel eventjes naartoe.

De Schoen6daagse is een regelmatig terugkomende actie van 9 aangesloten schoenwinkels en modezaken. Dit zijn Perry Sport, Manfield, Steve Madden, PRO 0031, Aktie Sport, Dolcis, Scapino, Invito en Intreza. Afgelopen 4 t/m 10 mei was het weer zo ver en kon je bij de genoemde winkels maar liefst 50% korting krijgen op je tweede paar schoenen! Daarnaast werden er in verschillende steden een dobbelspel georganiseerd waarbij je gratis schoenen kon winnen. Ik was aanwezig bij het dobbelspel in Eindhoven.

schoen6daagse-8976-1

Ik kwam aan in Eindhoven en ik zag dat het dobbelspel al volop bezig was op het Stationsplein. Ik liep er naartoe en de regels van het dobbelspel werden aan mij uitgelegd. Het was heel simpel: Je krijgt twee dobbelstenen om 6 te gooien. Zes ogen op de dobbelsteen of in totaal zes. Dus stel: Je gooit eerst 3, dan moet je met de volgende dobbelsteen 3 of 6 gooien. Wat er gebeurt als je 6 hebt gegooid? Dan mag je een gratis paar schoenen uitkiezen uit de schoenen die langs het dobbelspel staan opgesteld. Hoe vet is dat?

schoen6daagse-8984kopie

Toen ik er net was waren er al heel veel schoenen weg gedobbeld, dus heel veel keuze was er helaas niet meer toen ik mijn gratis paar mocht uitzoeken. Er was namelijk maar een beperkt aantal schoenen en de maten 37, 38 en 39 gingen het snelste. Ik had nog de keuze tussen 2 paar schoenen (in mijn maat): Sneakers van Puma of zilverkleurige nette schoenen van Manfield. Als je mij een beetje kent dan ga je er vanuit dat ik voor de sneakers koos – maar dat deed ik niet! Ik ging voor de nette schoenen, omdat ik al zó veel sneakers heb. Om eerlijk te zijn niet helemaal mijn stijl, ik zou ze ook nooit zelf gekocht hebben. Maar eens een beetje out of the box gaan is natuurlijk niet verkeerd!

Toen ik mijn schoenen had uitgezocht kwam er opeens iemand naar me toe “Volgens mij ken ik jou!”, ik voel me altijd een beetje lullig als ik die persoon niet (meteen) herken. Althans, ze kwam me zó bekend voor, maar ik kon het gewoon niet plaatsen. “Jij hebt mijn logo ontworpen!”, zei ze. Bleek het lieve Helen van Beautyill te zijn! Ik ontwierp haar logo een tijdje terug, maar we hadden elkaar nog nooit in het echt ontmoet. Nu wel dus, super leuk en toevallig dat ze er ook was!

Heb jij ook meegedaan aan het dobbelspel?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.