Een corduroy overhemd

Mijn vriend is een echte fan van overhemden. Je zal ‘m vaker spotten in een overhemd dan in een poloshirt of hoodie. Hij loopt er erg graag netjes en verzorgd bij en dat vind ik natuurlijk helemáál niet erg. Hij hecht best wel wat waarde aan kwaliteit en zijn overhemden mogen daarom ook best wel wat kosten. Onderaan de streep is dat misschien nog wel het voordeligst: mega cheap overhemden gaan namelijk nooit zo lang mee.

Handgeschreven kaartje

Onze nieuwe ontdekking is Overhemden.com. Allereerst: wat een super leuk bedrijf is dit zeg. Ik heb al met veel bedrijven samengewerkt, Overhemden.com is één van de bedrijven die er voor mij tussenuit springt. Ik kreeg niet alleen een overhemd voor mijn vriend opgestuurd, maar er werd ook aan mij gedacht: een lekkere Tony’s Chocolonely reep werd bij de bestelling meegeleverd. Pluspunten! Hetgeen wat ik nog het leukste vond: het handgeschreven kaartje. Het idee dat er net een beetje meer aandacht en moeite in zit, vind ik heel erg veel waard. Je marketing is het visitekaartje van je bedrijf, Overhemden.com heeft dat heel goed begrepen.

De webwinkel

Even verder over de webshop: Overhemden.com is een super overzichtelijke webwinkel met een heel ruim assortiment aan overhemden en andere herenkleding. Wat erg fijn is aan de webshop is dat je heel erg veel filteropties hebt. Als je echt gericht op zoek bent naar een overhemd, is jouw favoriete overhemd zo gevonden.

Zacht en stevig

Toen het pakketje met zijn nieuwe Michaelis overhemd werd geleverd, zat Julius aan boord en kon hij ‘m helaas niet meteen passen. Ongeduldig als ik ben, kon ik uiteraard niet wachten tot hij thuis was en heb ik het overhemd zelf uitgepakt. Ik was namelijk erg benieuwd naar de kwaliteit en de stof. Het overhemd is van corduroy, dit is een geribbelde geweven stof. Ook wel ribfluweel genoemd. En dat voelt heel erg lekker en stevig aan! Met de kwaliteit zit het dus zeker goed. Wat betreft het draagcomfort moest ik toch wachten tot Julius thuis zou zijn.

Als gegoten

Eenmaal thuisgekomen na twee weken aan boord te hebben gezeten, was het eindelijk zo ver: het overhemd kan gepast worden. Het is altijd een klein beetje spannend wanneer je een kledingstuk niet in een fysieke winkel koopt en je het niet van tevoren hebt kunnen passen. We hebben uiteraard wel de juiste maat besteld, maar het komt bij sommige webshops helaas soms voor dat deze niet overeen komt met de werkelijkheid. In het geval van Overhemden.com en dit overhemd zit het wel goed (letterlijk): het overhemd zit als gegoten! Daarnaast zit ‘ie ook oprecht heel erg lekker en comfortabel, vindt Julius. Julius is fan!