Een stylus voor je Smartphone!

Wil je expert worden in DrawSomething? Waarschijnlijk niet, aangezien niemand dit tekenspelletje meer speelt. Maar als je het wel wilt, dan moet je even verder lezen. Want ik heb dé meest geweldige stylus voor onze smartphones gevonden!

Wat? Een stylus voor je smartphone?!

Hoogstwaarschijnlijk heb je het weleens gezien: Een handig stokje waarmee je je smartphone kunt besturen. Je zal misschien denken: Overbodig, want je smartphone is gemaakt om bestuurt te worden met de vingers. Maar: Vergis je niet! Zo overbodig is het eigenlijk helemaal niet.

Stel: Het is winter, en je staat buiten. En je hebt het koud. Nee, IJSKOUD. Je hebt handschoenen aan en je moet en zal je Facebookfeed checken. Maar je handschoenen uit doen? Ho maar! En investeren in van die smartphone handschoenen die toch voor geen ene meter werken, daar heb je natuurlijk geen zin in. Dan zou het héél handig zijn als je een hulpmiddeltje zou hebben waarmee je toch je smartphone kunt besturen. Een stylus dus.

Een normale stylus die je voor een paar euro kunt kopen bij de Action is misschien de oplossing, maar heel nauwkeurig werken deze stylussen helaas niet. Tegenwoordig bestaan er veel betere stylussen.

jot-pro-8620kopieMet deze stylus kun je écht precies werken. Je zult je waarschijnlijk afvragen ‘hoe dan?’, aangezien het kopje van deze pen ook niet bepaald dun is. Maar juist door het schijfje wat aan de bovenkant zit, is deze stylus preciezer dan welke stylus dan ook. Omdat er geen punt aan zit, beschadig je het scherm van je smartphone of tablet gelukkig niet. Het werkt voor de rest eigenlijk precies hetzelfde als een normale pen, behalve dat er natuurlijk geen inkt uit komt.

Naast dat een stylus gewoon sowieso handig is voor als je handschoenen aan hebt en geen vettige vingerafdrukken wilt op je scherm, is deze nauwkeurige stylus vooral handig voor het maken van (aan)tekeningen! Doordat hij zo nauwkeurig is, kun je er prachtige tekeningen en ontwerpen mee maken. Super handig dus. Zeker als je een tablet hebt! Stel je voor hoe fijn het is om met zo’n stylus te tekenen op je tablet.

Ik ben zelf helaas niet in de gelegenheid geweest om het te filmen, maar ik heb voor jullie een video opgezocht van deze stylus.

Ziet er goed uit toch? En dit is niet een geval van ‘in een promotievideo ziet álles er beter uit’, want ik heb hem natuurlijk zelf uitgetest en zelfs ik ben verbaasd over hoe goed het werkt. Je kunt deze Adonit stylus pennen en meer accessoires zoals Apple iPhone 6 Hoesjes bestellen bij GSMPunt.nl.

Mini disclaimer: De stylus in dit artikel heb ik gekregen van GSMPunt.nl