Jep, de zomer is écht voorbij. Al meer dan een maand is het officieel herfst. Geen blote armen, benen, bikini’s en slippers meer. Maar wel winterjassen, comfy truien, maar ook… laarsjes! Eigenlijk is het helemaal niet zo erg dat het weer iets kouder wordt, toch?

Als je mij ziet lopen, dan loop ik waarschijnlijk in sneakers of ballerina’s. Maar aangezien het in de herfst en winter toch wel wat koud wordt voor ballerina’s, ruil ik in die seizoenen m’n ballerina’s in voor enkellaarsjes! Ik ben dol op enkellaarsjes en het liefste koop ik iedere herfst een nieuw paar. Dat heb ik vorig jaar niet gedaan, dus ik vind dat een goed excuus om dit jaar weer een nieuw paar aan te schaffen. De zoektocht naar leuke laarsjes is begonnen dus!

wishlist02

Chanel, Louboutin, H&M, Dolcis.

Het fijne aan enkellaarsjes vind ik dat ze zo gemakkelijk te combineren vallen. Althans, de meeste. Een enkellaarsje gaat met gemak onder een skinny jeans, onder een legging, jurkje.. als je het goed doet, kun je heel veel kanten uit met enkellaarsjes.

Ik heb eigenlijk niet echt een specifieke smaak wat betreft enkellaarsjes. Een hak eronder vind ik wel het mooiste, maar hij hoeft eigenlijk niet eens zo extreem hoog te zijn. Ik vind zwarte laarsjes meestal wel het mooiste, daar valt m’n oog als eerste op. Welke laarsjes vinden jullie het gaafste?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.