logo
Top

Farm Heroes Saga

Iedere zondag komt er een artikel online waarin ik vertel over een leuke app of een game die ik onlangs ben tegengekomen. Vandaag ga ik het hebben over: Farm Heroes Saga.

farm_heroes_saga

Wat is Farm Heroes Saga?

Farm Heroes Saga is een gratis (online) spelletje van King en valt onder de ‘match-3’ categorie. Het spel is te spelen op Facebook (op je pc) en op je smartphone of tablet. King is vooral bekend geworden door zijn grote gamehit Candy Crush Saga. Het is daarom ook niet gek dat King varianten op dit populaire spel is gaan bedenken. Farm Heroes Saga is er daar een van. De spelvorm is vergelijkbaar met die van Candy Crush Saga, maar het doel en het uiterlijk is heel erg anders. Het spel bestaat uit heel veel levels en je moet gewasjes combineren om het doel van een level te behalen.

Wat moet je doen bij Farm Heroes Saga?

Bij Farm Heroes Saga moet je gewasjes combineren en verzamelen. Een combinatie bestaat uit 3 gewasjes op een rij, 4 gewasjes op een rij of 5 gewasjes op een rij. Combineren doe je door 2 gewasjes te verwisselen met elkaar en zorgen dat je meerdere van hetzelfde soort op een rij krijgt. Gewasjes verzamelen doe je door een combinatie te maken. Combineer je 3, 4 of 5 dezelfde gewasjes, dan verdwijnen deze gewasjes uit het veld en verzamel je ze.

farm_heroes_saga_2

Gewasjes?

Gewasjes zijn de onderdelen uit het spel die je kunt combineren. Gewassen kunnen zijn: Wortels, appels, waterdruppels, zonnetjes aardbeien en uien.

verzamelen_farm_heroes_saga

Gewasjes verzamelen

Het doel in de meeste levels is om gewasjes te verzamelen. Aan het begin van een level zie je links hoeveel van elk gewasje je nodig hebt. Gewasjes verzamelen doe je door de gewasjes te combineren. Een combinatie bestaat uit 3, 4 of 5 van dezelfde gewasjes op een rij. Wanneer je gewasjes aan het combineren bent, zullen de gewasjes die eromheen liggen +1, +2 +3 enzovoorts erbij krijgen. Dit betekent dat de gewasjes meer waard zijn geworden.

Schermafbeelding 2014-01-10 om 17.25.24

Levens

Als het je niet lukt om het level uit te halen binnen het aantal zetten dat je krijgt, dan moet je het level opnieuw proberen en verlies je een leven. Levens kun je terug verdienen door aan je vrienden extra levens te vragen, door ze te kopen of door te wachten, want na een tijdje zijn ze vanzelf weer aangevuld.

groeibeloning_wonderbonen

Wonderbonen

Aan het eind van iedere beurt kun je een groeibeloning krijgen in de vorm van wonderbonen. Met wonderbonen kun je verschillende dingen, waaronder:

Géén boosters kopen
Met wonderbonen kun je géén boosters kopen. Dit wordt op diverse websites wel beweerd, maar dat wil ik dus de wereld uit helpen. Misschien dat dit in de toekomst wél kan, maar op het moment van schrijven niet. Boosters zijn trouwens hulpmiddelen die het spel iets gemakkelijker maken. Zo bestaat er bijvoorbeeld een booster dat je in een beurt meer zetten hebt of een booster waarmee je een object in het speelveld kunt verwijderen zonder een beurt te verspillen.

Walgie de Wasbeer
Je hebt de bonen nodig bij levels waar Walgie de Wasbeer in voor komt. De bonen kun je gebruiken om meer schade tegen deze wasbeer te doen.

Moeilijke Levels

Farm Heroes Saga telt een hoop levels. Sommige zijn vanzelfsprekend moeilijker dan andere levels. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met levels waarbij de verwachting groot is dat je er vaker over moet doen om hem te halen: Level 33, level 37, level 40, level 46, level 47, level 50, level 51, level 53, level 61, level 62, level 63, level 67, level 70, level 75, level 78, level 80, level 82, level 85, level 91, level 96, level 97, level 99, level 111, level 115, level 157. Lijst wordt nog aangevuld. Bij welk level zat jij vast? Laat het me weten bij de reacties hieronder!

Farm Heroes Saga werk niet?

Het kan zijn dat het spel opeens niet meer functioneert op je computer, je tablet of smartphone. Of dat je vaak de melding krijgt dat het spel is gestopt. Je kunt dan het volgende proberen:

Farm Heroes Saga werkt niet op Smartphone/tablet:
– Farm Heroes Saga verwijderen van je smartphone/tablet en opnieuw installeren
– Je smartphone/tablet opnieuw opstarten
– Je smartphone/tablet opschonen (bestanden/apps verwijderen die je niet meer gebruikt)
– RAM geheugen wissen
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Farm Heroes Saga werkt niet op computer/Facebook:
– Computer opnieuw opstarten
– Browser opnieuw opstarten
– Andere browser gebruiken
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Cheats & Hacks?

Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Farm Heroes Saga, maar ik raad niet aan om hieraan mee te doen. Zo verpest je het spel voor jezelf, de lol zal er snel vanaf zijn!

Schermafbeelding 2014-01-11 om 15.11.07

Dieren Rekruteren

Bij sommige levels kun je dieren rekruteren. Het aantal sterren wat je in zo’n level behaald, bepaald welk dier je hebt gerekruteerd. Als je een aantal dieren hebt gerekruteerd die bij elkaar horen, kun je hiermee boosters en andere dingen kopen.

Farm Heroes Saga op iPhone, iPad en Android!

Sinds januari 2014 is Farm Heroes Saga ook te spelen op je smartphone of tablet! Je kunt hem downloaden in de App Store of Play Store.

Farm Heroes Saga downloaden voor Android (apk)
Farm Heroes Saga downloaden voor iPhone & iPad
Farm Heroes Saga spelen op Facebook!

Wederom weer een erg leuk spel van King! Alhoewel het een variant is op de bekende Candy Crush Saga, is de manier van spelen wel een klein béétje hetzelfde. Maar dat maakt niet zo veel uit, het verslavende element zit er in ieder geval in.

Vragen over dit spel? Laat hieronder je reactie achter!

Roze is mijn favoriete kleur.

info@pinkgraphics.nl

Comments

 • Fashion meets Beauty
  januari 13, 2014

  Toen ik de foto zag dacht ik dat het om een boerderij spel ging waarbij je producten moet zaaien, oogsten en verkopen. Een aantal jaren geleden speelde ik vaak zulke spelletjes, nu niet meer zo vaak..

  • Jack
   maart 28, 2015

   I am so happy, I finally found working cheats for Farm Heroes Saga. You can get them here //tinyurl.com/pgvbeot
   It worked great from me, I hope it helps you too, enjoy 🙂

 • Mariska
  januari 14, 2014

  Ja deze heb ik ook een hele tijd gespeeld, leuk! 🙂

 • piet riedijk
  januari 19, 2014

  Kunt u mij vertellen hoe ik levens kan geven aan mede spelers ze worden wel gevraagt maar komen niet binnen dus kan ik ze niet helpen
  bvd

  • Gerard
   maart 31, 2014

   zorg dat je de nieuwste update hebt, en bij Ipad moet jezorgen dat in de instellingen van het spel de verbeteringen op maximaal staat.

 • Lia
  januari 20, 2014

  Mijn medespelers krijgen geen verzoeken van mij binnen. Hoe kan dat.

  • H.fleer
   juni 9, 2016

   .hoe krijg ik de zes bijen in een keer weg

 • Jose
  januari 27, 2014

  😥 Ik kom niet door de versperring heen na level 55. Medespelers/vrienden al gevraagd om hulp maar de verzoeken komen niet goed door. Balen.

  • Ingrid
   januari 28, 2014

   Bij mij precies hetzelfde. Soms komt mijn verzoek wel door maar het antwoord niet. Wie kan helpen?

  • Ans
   januari 29, 2014

   :mrgreen: Hallo
   Ik zat met hetzelfde probleem, zit nu nog steeds bij level 55.
   Mijn vriendin zegt dat je tenminste 2 of 3 sterren moet hebben, dus bij 1 ster overdoen, daar ben ik nu mee bezig 😕
   Succes hoop dat het duidelijk is!

   Met vr gr

   • Francine reul
    februari 4, 2014

    Heb 2sterren bij spel 55 en geraak ook niet door vergrendeling

    • Gerard
     maart 31, 2014

     Ik had daar ook last van. Zorg dat je de nieuwste update hebt, (Ipad) en zet de verbeteringen in de instellingen van het spel op het maximale.

 • Trees
  januari 28, 2014

  Hoe kan ik anderen bonen teruggeven?
  gr.

 • Ingrid
  januari 28, 2014

  Kan het zijn dat je iemand maar 1 keer kan helpen bij een versperring?

  • Ingrid
   januari 28, 2014

   Ik bedoel bij verschillende versperringen!

   • Gerard
    maart 31, 2014

    Bij iedere versperring kun je iemand opnieuw helpen.

  • Gerard
   maart 31, 2014

   Yep

 • farmheroesfan
  januari 29, 2014

  hoe geef je iemand wonderbonen???

 • lisette
  januari 30, 2014

  Ik heb heel veel wonderbonen maar kan er niets mee. Overal staat dat je met wonderbonen boosters kan kopen maar als ik op boosters klik kan ik ze alleen maar kopen met goudstaven. Jullie een idee?

  • Nathalie
   december 27, 2014

   Je kan alleen voordat je de level begint 3 scheppen booster kopen met je wonderbonen en anders van de levels met het koetje erop 3sterren halen dan krijg je ze als beloning ,succes!

 • thea van der weele
  februari 8, 2014

  Graag wat tips voor level 115 van farmer heroes saga, ik zit al weken vast krijg hem niet uitgespeeld !!

  • Radka
   maart 12, 2014

   Heeel veel geduld. IK heb hem vandaag toevallig uit na 2 maanden. Ik heb een eikraker gebruikt maar pas nadat ik zag dat ik voldoende water heb

  • ria
   april 6, 2014

   ik kom niet door level 115 heen
   iemand zei met 3000 bonen kom je er wel door
   maar hoe moet ik dat doen
   gr ria

   • Irene
    oktober 31, 2015

    Hoi, jij bent al veel verder dan ik. Ik ben vastgelopen op level 86! Hoe krijg ik die torretjes weg? Kun je mij een tip geven, als de vleugeltjes helemaal open gaan en ik speel daarna bijvoorbeeld drie worteltjes erbij weg, gaan ze weer dicht!!! Ik snap er niks van!!! Hoor ik wat van je????

    • Vinanda
     december 27, 2015

     Hoi heb hetzelfde probleem met de torretjes heb jij het antwoord al hoe je ze weg krijgt? Groetjes vinanda

 • Rene de boer
  februari 9, 2014

  Ik kom op mijn IPad niet verder dan level 265?.
  Op mijn IMac kan ik wel verder spelen.
  hoe kan dit?

  • monique
   februari 19, 2014

   dit probleem heb ik ook, heb het spel net op mijn tel. gezet. en op de computer ben ik wel verder. maar weet ook niet hoe ik daar verder moet komen. mensen nog suggesties?

 • harry
  februari 16, 2014

  Weet iemand hoe je het spel verwijderd. En op nieuw kunt downloaden. Wil namelijk op nieuw beginnen

 • Greetje
  februari 16, 2014

  hooii, ik zit vast bij level 91, alsjeblieft help mij

  • Gerard
   maart 31, 2014

   Heel veel proberen, en met schepje hoge punten wegslaan.

 • jose de bruin
  februari 16, 2014

  Ik kom niet door leven 67 hoe kom ik daar door 🙁

 • skiggen
  februari 17, 2014

  Hoe kom ik door level 80

 • skiggen
  februari 17, 2014

  Hoe kom ik uit level 80

 • Caber
  februari 23, 2014

  Hoe kom ik uit level 115 ? Wie kan mij de juiste tips geven? Ik zit al weken vast op dit level…

  • Elly
   maart 4, 2014

   Zit al weken vast in 115,ik stik inmiddels in de ,,bonen,, maar kan hier dus niets mee.

 • Lisa
  februari 26, 2014

  Na level 105 ongeveer zo’n 3000 keer gespeeld te hebben zonder resultaat, ga ik dit spel maar verwijderen. Zonder goudstaven kom ik echt niet door dit level heen.. Dus helaas weg verslaving!

 • edwin schepmans
  februari 27, 2014

  🙁 spel start niet meer op wit scherm someone to help level 246

 • Simone
  maart 3, 2014

  Bij spel 135, nog steeds geen goudstaven gekregen.Wordt toch wel een tijd dat juliie die geven…mvg Simone

 • Riek
  maart 6, 2014

  151 xit ik al tijden in vast.

 • Agnes
  maart 6, 2014

  Hallo ik zit vast in level 62. Ik weet niet hoe ik de blauwe druppels bij elkaar krijg. Groetjes agnes

 • Ria
  maart 7, 2014

  Ik zou graag willen weten hoe ik uit level 115 kom?

 • Wilma
  maart 10, 2014

  Ik ben bezig met level 78, maar snap niet wat ik aan moet met die gezondheids procenten. Moeten die nu teruggebracht worden naar 0? Wat is de lol van dit level want er is een groter aanbod van vuil/boos fruit is dan de anderen vruchten!

 • Raymond
  maart 10, 2014

  Hallo kan iemand mij vertellen hoe je met die uien boze gewasjes blije gewasjes maakt? Hier kom ik niet uit. Ben nu level 173

 • Aurelia
  maart 12, 2014

  Ook ik kan helemaal niets met die wonderbonen. Wat doe ik verkeerd? Als ik iets wil kopen dan kan dat alleen maar met goudstaven, heel vreemd. Help!!!

 • roswitha
  maart 16, 2014

  ben n
  bij level 415.alle dieren zijn gerekruteerd maar kan nog steeds niet verder.
  zijn er geen levels meer of moet ik wat anders nog doen

  • jo
   juli 26, 2014

   level 270 haal 300% en schiet de spin met 3op een rij en toch ben ik niet uit
   daar gij ’t uitgespeeld hebt mssch een tip wat ik dan nog meer moet wegspelen
   snap ’t niet herhaaldelijj zo gespeeld
   mvg
   jo

 • jeannette bakker
  maart 16, 2014

  Ik ben bij level 129 waar je 90 gewassen moet halen, hebben jullie een tip want kan niet verder

 • rianne
  maart 17, 2014

  Ik zit bij level 270 vast en hoe kom ik verder

  • geert
   januari 25, 2016

   heb je al een oplossing gevonden om die verdomde spin weg te krijgen

 • men
  maart 19, 2014

  ik kom niet verder in level 99. hoe moet ik 10 appels halen ? op het bord staan iedere keer maar 4 appels

  • n.de looze
   juni 15, 2014

   hoe kom ik verder met spel 99 om 10 appels te helen ?????

  • inge
   februari 11, 2015

   hello je moet combinaties maken rondom de appels zodat je score van de appels verhoogd als je die score optelt dan kan je dus wel aan 14appels geraken.

 • Sanny
  maart 22, 2014

  Graag uitleg van de wonderbonen ik kan geen boosters kopen kom er niet uit wie kan mij helpen

  • Sanny
   maart 27, 2014

   Hoe kan ik van wonderderbonen nu booster kopen ik heb geprobeerd maar moet betalen wie kan mij helpen

 • Aly
  maart 23, 2014

  Hoe speel ik level 115 uit zit al weken vast

 • nel heerschap
  maart 23, 2014

  Hoe kom ik uit spel 91? Wat betekend 75%gezondheid? Hoeveel % gezondheid moet je hebben?

  • Gerard
   maart 31, 2014

   Hij telt af naar 0% gezondheid (de gezondheid van walgie) dan heb je het level gehaald. De walgie levels zijn lastig. Vaak schepjes gebruiken. Let op met teveel bonus te gebruiken. je bent zo door je bonen heen. Bonen kun je terugwinnen door oude levels met 1 of 2 sterren opnieuw te spelen en te proberen daar 3 sterren van te maken zodat je weer bonen wint

 • Anna
  maart 24, 2014

  Ik zit vast in level 80.
  Tips zijn welkom!
  Ps ik kan de bonen niet gebruiken om boosters te kopen 🙁 Ik speel het spel op de iPhone

  • Gerard
   maart 31, 2014

   Je kunt alleen schepjes kopen met bonen.

   • daan
    april 26, 2015

    Hoe kan ik schepjes kopen met bonen?

    Zou je met het antwoord willen mailen?

    varia2013@gmail.com

    gr Daan

 • Anna
  maart 24, 2014

  Ik zit vast in level 80.
  Tips zijn welkom! Weet iemand wat ik met de bonen kan doen? Ik speel het spel op de iPhone en ik kan geen boosters kopen met de bonen 🙁

  • Gerard
   maart 31, 2014

   Je kunt alleen schepjes kopen met bonen. En verder veel proberen. Soms gladde eieren kapot slaan met schepje. Zorg dat je de nieuwste update hebt.

 • Marlou
  maart 24, 2014

  Kan iemand mij tips geven hoe ik uit level 115 van Farm Heroes Saga kom!
  Bij voorbaat dank.

  • Gerard
   maart 31, 2014

   Gewoon heel vaak proberen. Eventueel schepjes gebruiken om gladde eieren kapot te slaan. Hij is moeilijk maar wel te doen.

 • Marjolijn
  maart 27, 2014

  Ik zie hier veel vragen maar geen antwoorden …. Ik kom ook niet uit 99 krijg maar 4 appels en als ik een booster inzet kom ik op 8…..
  Nel heerschap: gezondheid moet 0 zijn dan heb je het gehaald. Ik heb wel boosters gebruikt

  • Gerard
   maart 31, 2014

   Soms kun je schepjes gebruiken als de appels veel punten hebben. Bij Ipad wel zorgen dat je de nieuwste update hebt en zorgen dat in de instellingen de verbeteringen op maximaal gezet is.

 • Marjolijn
  maart 27, 2014

  Voor level 99: Wanneer je gewasjes aan het combineren bent, zullen de gewasjes die eromheen liggen +1, +2 +3 enzovoorts erbij krijgen. Dit betekent dat de gewasjes meer waard zijn geworden. Ik ben er dus uit 😀

 • bianca
  maart 30, 2014

  75

 • Gerard
  maart 31, 2014

  Level 220 is echt niet te doen. Ik ben door heel veel moeilijke levels gekomen, maar 220 is echt niet te doen.

 • marjan stam
  april 5, 2014

  Please help lvl 115 af te ronden ben er helemaal klaar mee 🙁

 • Marijke
  april 5, 2014

  Level 67 krijg de blauwe druppels niet weg gespeeld? Wie helptij vetder

 • Marco
  april 6, 2014

  Ben ook begonnen met spelen, erg verslavend spel, vooral met vrienden via facebook. De meeste website geven wat algemene info over het spel waar ik niet echt mee geholpen was. De enigste website die wat dieper op het spel ingaat is farm-heroes.nl. Iemand nog andere websites die goed zijn?

 • Gonnie
  april 7, 2014

  Ik speel farm heroes op de iPad zit nu in level 389 helaas geeft de iPad thuis aan dat ik bij level 385 niet verder kan, terwijl ik dus op de tablet bij mijn schoonouders wel gewoon verdere levels heb…… Weet iemand hoe dit kan?

  • edwin
   april 10, 2014

   hoi had hetzelfde probleem met mijn Phone ze staan gewoon beetje achter met veranderen van pc naar Phone
   allee dat denk ik toch

   grt edwin

 • Esmeralda
  april 9, 2014

  Hoi, ik zit al weken vast op level 80.
  ik weet dat een schep 1 plaatje weghaalt….
  Mijn vraag is: wat doet het blauwe wieltje, het groene +1 en het paarse wolfje? Want ik zie dat nergens staan.
  Ik heb er nu overal 1 van, dus ik wil ze goed inzetten….

  oh ja en de 2e vraag: hoe krijg ik goudstukken, want toen ik er 100 had, heb ik ze gebruikt en vanaf level 65 heb ik er geen één meer gekregen.

  Alvast bedankt voor de antwoorden!!

  Esmeralda

  • edwin
   april 10, 2014

   hoi
   het blauwe wieltje rijd een voledige baan weg waar jij het wil het groene alles +1 en het paarse verwijdert alle elementen van dezelfde kleur
   ga gewoon met je muis effe op allee plaatjes staan en daar geven ze ook de uitleg

   grt
   edwin

 • edwin
  april 9, 2014

  hoi
  leuk verslag dat je hebt gemaakt van farm heroes
  zit nu level 445
  denk niet dat da het einde van het spel is hopelijk toch niet
  weet ni of jij het weet wanneer ze verder aan het spel werken om uit te breiden
  er staat in ieder geval een sleutel boven het spel dat ze eraan aan het werken zijn

  nice game

 • Willeke Brontsema
  april 10, 2014

  Hallo kan iemand mij vertellen hoe je met die uien boze gewasjes blije gewasjes maakt? Hier kom ik niet uit!!!!!

 • Lucienne
  april 14, 2014

  Morgen !!
  Ik zit in level 347 en ik snap helemaal niets van dit level. Hoe werkt deze ?? Help mij aub.
  Mijn dank is groot. 😀

 • Corry
  april 14, 2014

  hallo,
  hoe gebruik ik wonderbonen?

 • natasha
  april 15, 2014

  Als ik op mijn ipad speel kan geen verbinding maken met facebook. Als ik via mijn laptop speel, en dan wel facebook, dan zit ik in een ander, lager! level? Wat moet ik hieraan doen?

 • Evelien Bijl
  april 16, 2014

  Hoi, ik zit in level 40 al vast, schiet lekker op 😀

 • Ria plu
  april 16, 2014

  Ik vraag vaak levens aan vrienden maar krijg ze niet of ik krijg bonen, die ik niet nodig hebt???

 • mic
  april 17, 2014

  Iemand tips bij level 123? Je moet 90 wortels oogsten maar er zijn maar weinig wortels in het veld, die er zijn zitten veel onder de modder en het konijn haalt ze steeds weg!

 • gerja
  april 18, 2014

  Ik zit vast op 115. Wie heeft er tips lol is er zo wel snel af.

 • Elly
  april 21, 2014

  Ik zit al heel lang vast op level 111, heeft iemand tips???

 • michel
  april 22, 2014

  wie kan mij helpen door level 185 heen tekomen 160

 • Phil
  april 24, 2014

  Zit al 9 weken vast op level 80 help me ?????

 • huyssen marie-rose
  april 24, 2014

  Hoe doe ik de spin weg ?

 • huyssen marie-rose
  april 24, 2014

  Hoe doe ik de spin weg bij level 270?

 • patricia
  april 25, 2014

  Zit vast in level 129
  Iemand tips

 • Jacqueline Heine
  april 27, 2014

  Ik zit al een hele tijd vast op level 115! Het lukt mij keer op keer niet 🙁 vind het spel op deze manier niet leuk meer. Iemand tips?

 • flow2jazz
  april 27, 2014

  Hoe kun je goudstaven verdienen, of zijn die alleen te koop?

 • wim
  april 28, 2014

  Heb nu al 50x level 115 gespeeld, kan iemand een tip geven?

 • Yippie
  mei 1, 2014

  Waarom wordt er geen reactie/antwoord gegeven op al die vragen??
  Ik zit ook met wonderbonen , maar kan er niets mee.

 • Toon Ebbers
  mei 4, 2014

  Ik zit vast op 82 ! Graag tips? Wonderbonen ? Kan er niets meer

 • Leny
  mei 5, 2014

  waarom kom ol niet uit level 91 🙁 🙁 🙁

 • Natje
  mei 5, 2014

  level 115 moet je eerst de druppels weg spelen en dan de eitjes breken 🙂

 • Naatje
  mei 5, 2014

  Hoi, ik zit ook al weken vast op level 115 ik probeer de druppels al eerst dan de eieren te breken maar kom er steeds 1 te kort ik haal dat level steeds net niet

 • ine delissen
  mei 6, 2014

  Ik kom niet door bij level 173. Geen enkele zet doet iets

 • marije
  mei 7, 2014

  Ik kan mijn berichten van de ontvangen levens en bonen en terug geven van levens loopt het spel af oplossing.?????

 • sasja visser
  mei 8, 2014

  kom niet verder met level 157.
  al op verschillende site gekeken maar het lukt niet.

  • angéle
   augustus 15, 2014

   ik zit vast op 157 kan er ook niet uit ga er mee stoppen denk ik :

 • Tiny heinsius
  mei 10, 2014

  Ik zit vast op 99.. Ik kom maar 4 appeltjes tegen in dit spel en je moet er 10 hebben help!

 • Rolf
  mei 12, 2014

  Ik heb een vraag als ik levens vraag krijg ik alleen maar bonen hoe kan dit?

 • Annelies
  mei 15, 2014

  Ik zit vast op level 78!
  Wie o wie heeft tips om het level te halen!

 • nieke
  mei 17, 2014

  Ook ik kom niet door 157 en kan niets met wonderbonen…stoppen dan maar met dit spel?

  • Dick Zelvelder
   augustus 4, 2014

   lees de comments maar: er zitten honderden mensen vast hier. Is gewoon alleen te doen met extreem geluk

 • gerardb
  mei 23, 2014

  ik zit vast op 103 kom steeds heel veel te kort hoe krijg ik voldoende gewassen oom de level door te komen

  • Mistiek
   juni 19, 2014

   Ja dat heb ik ook. Heb je het al opgelost? Kan iemand mij een tip geven?

 • Nico Baas
  mei 25, 2014

  Hallo, ik zit vast op 157, heb wel 100 keer gespeelt maar wordt er moedeloos van. Wat moet ik doen.

 • sabrinza
  mei 30, 2014

  hie gebruik ik de granaatappel

 • siny
  juni 7, 2014

  level 91 graag tips krijg de groenen niet

 • marianne jansen
  juni 8, 2014

  gggrrrrr zit vast op 256,,,,hoe kom ik aan goudstaven???

 • Henrike
  juni 15, 2014

  Hoe krijg je meer groene gewasjes bij level 50? Je hebt er maar 4 en je moet er 10 hebben. +1 heb ik al geprobeerd

 • Tineke
  juni 15, 2014

  Ik zit al weken vast op level 157!! Iemand een suggestie?

  • Dick Zelvelder
   augustus 4, 2014

   ik heb hetzelfde probleem en echt geen idee hoe ik hem moet doen

 • Nanneke
  juni 19, 2014

  Ik heb level 525 uitgespeeld en heb alle beestjes van de boerderijclub verzameld. Toch krijg ik niet meer levels.
  Volgens mij moeten er meer levels zijn aangezien er in de boerderijclub nog 3 dieren vergrendeld zijn. Iemand enig idee hoe dit komt?
  Groetjes Nanneke

 • Fie
  juni 21, 2014

  Nanneke … Ik zit ook vast op level 525 het zelfde probleem … Help !

 • Mia
  juni 22, 2014

  Level 75 krijg iedere keer boze gewasjes

 • Esther Siegers-Smit
  juni 23, 2014

  Hallo,ik zit vast op level 190 en er gaan geen levens af het blijft steeds op 5 levens staan,rara hoe kan dat?

 • De leenheer Marijke
  juli 1, 2014

  Level302 geraak ik niet uit. Tips?

 • Lindarosa
  juli 2, 2014

  Hoi, met de uien kun je ruilen een vriendelijke waterdruppel. Dezeverandert dan de paarse velden in groene velden, zodat de mopperende gewasjes weer vrolijk worden. Wat ik niet snap, is dat ik op mijn pc wel boerderijdieren in kan wisselen tegen boosters en niet op de tablet en telefoon. Ook kan ik niet, zoals Gerard zegt, schepjes kopen van wonderbonen.

 • Sylvia
  juli 3, 2014

  Level 268. Hoe versla ik de spin. Ik heb geen idee.

  • Joke
   oktober 26, 2014

   Ik weet ook niet hoe ik van die spin afkom in level 272. Eenmaal krijg je een aantal regels hoe de spin te verslaan en dan niet weer. Na een paar dagen niet spelen ben ik vergeten hoe dat moest en je kunt het niet terug krijgen. En hoe van al die webben (lege) af te komen, waar de spin elke keer opnieuw induikt.

 • Fie
  juli 8, 2014

  zit vast op level 545 … alle dieren uitgespeeld wat nu ???

 • Hanny
  juli 17, 2014

  Ik zit ook vast op level 270, op you tube staan er en paar filmpjes met uitleg, begrijp er nog niets van

 • Marie-jose
  juli 18, 2014

  Ik kan heroes saga niet verbinden met Facebook en vrienden sinds vandaag, hoe komt dat?

 • Ad
  juli 20, 2014

  Hoe kom ik door level 185 bij farm H.

 • huybrechts
  juli 24, 2014

  Goede morgens, ik geraak al dagen niet voorbij level 80. Kan u helpen aub
  Groetjes

 • Definitely consider that which you said. Yoour favorite reason appeared to
  be on the web the easiest thing to consider of. I say to
  you, I certainly get irked at the same time as other people think
  bout worries that they plainly don’t recognise about.
  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects ,
  other people can take a signal. Will probably be bzck to
  get more. Thanks

 • Hello, just wanted to tepl you, I enjoyed this blog post.

  It was practical. Keep onn posting!

  Here is my site: avoir des jetons gratuit sur zynga poker

 • Willy
  augustus 3, 2014

  Ik zit vast op 100 iemand tip voor mij

  • Dick Zelvelder
   augustus 4, 2014

   net nog even getest en weer gehaald: Gewoon zoveel mogelijk matchen langs de bloemenrij en als de bloemen weg zijn zoveel mogelijk bij de wateremmers matchen!

 • Dick Zelvelder
  augustus 4, 2014

  Echt geen idee hoe ik level 157 moet doen… Kom nergens en zit er al weken vast

 • KOKKE HEDWIG
  augustus 4, 2014

  Geraak langs geen kanten over level 62.
  Hopeloos, heb alles geprobeerd.

 • Elly
  augustus 12, 2014

  Ik zit al maanden vast in level 80. Help!

 • Derick
  augustus 14, 2014

  I see you share interesting content here, you can earn some extra cash, your website has huge potential, for the monetizing method, just search in google
  – K2 advices how to monetize a website

 • Laura
  augustus 16, 2014

  Moet je nu drie steren behalen bij elk level wat je uit speelt ? Of maak dat niet uit? Want bij sommige heb ik maar 1 of 2 steren kunnen behalen

 • Betty
  augustus 28, 2014

  Hoe kom door level 347 van farm heroes. 🙁

 • Amber
  augustus 29, 2014

  Ik zelf heb al alle levels uitgespeeld en ben aan het wachten op nieuwe.
  Nu kan je wel boosters kopen met wonderbonen maar er is er maar eentje de schepjes.
  je moet ze wel kopen voor het level te spelen dan kost het 250 wonder bonen maar tijdens het spel vragen ze goudstaven.
  Nu heb ik wel een vraag ikzelf krijg ieder half uur een leventje maar iemand anders die ik ken om de 5 min iemand een idee hoe dit komt?

  • Alex
   augustus 31, 2014

   Ik heb ook om de 5 minuten een leventje… ik zocht juist op deze site uit waarom ik wel en mijn vrouw niet…??? 😕

 • gonny
  augustus 31, 2014

  Ik vraag bij mijn vrienden extra levens maar ze komen sins een paar dagen niet meer binnen krijg dus niks erbij wie heeft daar ook last van?

 • gonny
  augustus 31, 2014

  Heb trouwens een Android telefoon waar ik op speel

 • Astrid Halfhide
  september 7, 2014

  Ik zit op level 160..hoe krijg ik die 0/2 vrij…heb alles geprobeerd…wortelen..aardbeien..druppels geen probleem

  • Astrid Halfhide
   september 7, 2014

   Wat zijn de spelregels van level 160?Krijg alles weg,behalve 0/2

 • Willy
  september 30, 2014

  Ik krijg de spin niet te pakken in farm heroes level 270. Wat moet ik doen?

 • hetty van den berg
  oktober 1, 2014

  Ik zit al een hele tijd vast in level 115 en heb heel veel bonen wat kan ik daarmee

  • Joke
   oktober 26, 2014

   Je kunt er schepjes voor kopen. 3 schepjes voor 250 bonen.

 • Anja
  oktober 26, 2014

  Ik geef regelmatig 2 extra zetten aan mn vrienden, dat doen zij ook maar ik heb geen idee waar ik ze kan ophalen, en ik zit al een poosje vast in level 339 vandaar dat ik mij nu afvraag waar die 2 zetten te halen zijn want ik kom regelmatig 1 zet tekort !!! 👿

 • Elma
  november 2, 2014

  Wat moet ik doen met de uien in level 166?

 • Elma
  november 2, 2014

  Wat moet ik doen met de uien op level 166?ik kom niet verder

 • Brigitte
  november 3, 2014

  Level 653 👿 is niet te halen, je hebt maar 20 zetten . En moet wel 24 schelpen wegspelen. Grr… zo is er niets meer aan en overweeg er ook mee te stoppen.

 • Sophie
  november 9, 2014

  Kan iemand me helpen met leven 166?! Ik weet niet hoe ik die bruine gewasjes moet gebruiken!

 • J.raas
  november 9, 2014

  ik kom niet door de 115 level

 • madeleine
  november 16, 2014

  Ik zit vast bij level 270

 • ria
  november 21, 2014

  Ik krijg geen levens meer van vrienden.alleen maar wonderbonen

 • ria
  november 21, 2014

  Ik krijg geen levens meer.alleen maar wonderbonen

  • Diana
   november 23, 2014

   ❓ Ik krijg alleen wonderbonen, en geen levens meer van vriebden

 • wendy
  november 24, 2014

  erg leuk spel, maar ik kom niet verder bij level 129, kan iemand mij helpen??

 • mary
  december 10, 2014

  ik blijf hangen op level 84
  Steeds bij de druppels als ik de druppels heb kom ik die zwarte druppels tegen
  hoe krijg ik die weg ?
  ik heb de level al zeker 100x gespeeld

  • Gerard
   december 15, 2014

   Die zwarte druppels, die moet je over een blauwe druppel vegen. Dan wordt alles groen er onder, en worden de boze gewasjes weer normaal, plus meer punten! Is alleen de vraag hoeveel je er gaat opofferen, om groen vlakjes te krijgen, maar ze zijn wel belangrijk!

 • lona braem
  december 16, 2014

  kheb alle levels uitgespeeld tot en met 775 alle dieren gekruteert wanneer komt er nieuwe levels normaal is het om de 14 dagen dat er nieuwe komt nu is er nog geen .wanneer komen die nieuwe levels mvg lona

 • Malfait Isabel
  december 20, 2014

  Ik blijf plakken op level115, wie kan mij tips geven of helpen, merci

 • Jeannette Bekius
  december 27, 2014

  Halo kan iemand mij helpen, zit al 2 mnd. vast op level 160!, alvast bedankt

 • willem
  december 29, 2014

  Wat ik zo ontzettend stom vind is dat iedereen hier vragen heeft .
  Maar niemand geeft antwoord .
  Zou dit zin hebben op deze manier ?

 • Marie
  december 30, 2014

  Ik krijg geen levens meer alleen maar bonen, hoe komt dat, hoe kan ik dat veranderen?

  • Kaatje
   maart 3, 2015

   Heb je er misschien al antwoord op?
   Ik krijg namelijk ook al geruime tijd alleen wonderbonen maar geen levens.
   Weet zeker dat het levens moeten zijn want onder de wonderboon staat: Stuur leven terug.

 • Linda
  december 30, 2014

  Kan iemand mij misschien vertellen waarom ik geen farm club icoontje heb, en dus ook niet bij mijn inmiddels verzamelde dieren kom? Ben inmiddels bij level 87.. Help!

 • Marlies
  januari 4, 2015

  Even vraagje over kinglevel. Ik ben telkens klaar met de spellen en ga dan oude verbeteren, maar krijg dan bericht dat ik een bepaald king level heb behaald. Wat betekent dat?

 • An
  januari 4, 2015

  Hoe kan ik de spin verslaan ? ❓

 • johnny
  januari 12, 2015

  Hoe kan ik de vuurvliegjes verslaan in level 491

 • rinske
  januari 19, 2015

  Hoe kom ik aan appels en wortels in 167, kom er niet voorbij

 • j snoodijk
  januari 20, 2015

  Ik zit vast op level 167 ik moet 10 wortels en 10 appels maar in het spel zitten er maar 6 wat moet ik doen

 • Anneke
  januari 25, 2015

  Ik zit vast bij 270. Krijg die spin maar niet weg. Hoe doe ik dat? Kan iemand dat duidelijk uitleggen?

  • Marjan
   augustus 2, 2015

   Je moet de stukmaker inzetten en je concentreren op het smalste deel van het web.
   Als de spin tot leven komt dan moet je nog 1 rijtje ernaast maken en springt hij naar een ander web, dat doet hij 4x.
   Het is mij met zo’n 20 levens gelukt, succes!

 • Carina
  januari 25, 2015

  Ik slaag er niet in om de spin te verslaan in level 270. Wat is het geheim ?

 • brandt
  januari 27, 2015

  Je moet de spin 4 keer laten verplaatsen

 • romy56
  januari 28, 2015

  heel raar ik was eindelijk door level 329 en was begonnen met level 330 , lukt niet in 1 keer er door te komen logisch wel wou het level weer op nieuw gaan doen ston ik in eens weer terug op level 329 grrrrrrrr dit klopt toch niet hoe kan dat ?????

 • Poula
  februari 6, 2015

  Ik zit vast in level 270,hoe versla ik de spin

  • helen
   augustus 25, 2015

   270 hoe versla ik de spin ?

 • k
  mei 2, 2015

  Level 653 is echt een rotlevel. Ik probeer het morgen nog, anders verwijder ik het spel.Het is niet meer leuk spelen zo

 • hans
  augustus 24, 2015

  Ik op level 491 niet goed opgelet hoe je de vuurvliegjes weg speelt.
  Nu zit ik op 493 en weet het helemaal niet meer.
  Is er iemand die mij helpen kan?.
  491 en 492 waren geluk deed maar wat maar snap echt niet hoe het moet.

  • Geke
   december 26, 2015

   Vleugels tegelijk helemaal open, dan gaan ze weg

 • Leny
  september 20, 2015

  Hoe verwijder ik dit rot spel

 • cora
  september 28, 2015

  Level 166 grrrrrr. Krijg het niet voor elkaar ..Die bruine knolletjes/uien kan je veranderen en worden de blokjes groen…Maar ik snap niet hoe je ze kan veranderen…De ene keer blijft het knolletje staan.. Andere keer niet.

  • Geke
   december 26, 2015

   Ruilen met een waterdruppel

 • Patrizia
  oktober 3, 2015

  Ik ben met 104 bezig. Weet niet wat dat griezelig mannetje betekent daar moet je er maar een van hebben. Maar krijg hem niet te pakken

 • Mirella
  oktober 29, 2015

  Hoe krijg ik in level 492 vuurvliegjes weg, snap het niet

  • ...
   oktober 30, 2015

   Alle vuurvliegjes met vleugeltjes open, gaan ze allemaal tegelijk weg

 • cindy
  oktober 31, 2015

  Hehe bedankt voor de uitleg over de vuurvliegjes ik was het ook ff kwijt

  • Tina Van Wanrooij
   november 20, 2015

   Hoe kan je die vuurvliegjes het beste weg krijgen? En wat kan je eigenlijk allemaal met die wonderbonen doen? Vast bedankt voor het uitleggen

 • michelle
  november 27, 2015

  Zelf vind ik deze website erg leuk: //farm-heroes.nl/
  Weet alleen niet hoe up to date ie is, maar de maker heeft er werk van gemaakt.

 • Bert
  november 28, 2015

  Hoe krijg je de vleugels open van de vliegjes bij level 492?

 • aagje
  december 13, 2015

  Hoe krijg ik het linker gedeelte van mijn scherm zonder het informatie gedeelte met meldingen, etc??

 • Christel
  december 19, 2015

  Hoe/wanneer kan ik de uien gebruiken?

  • Geke
   december 26, 2015

   Wanneer je in een veld ernaast een waterdruppel hebt, ruil je van plaats. Dan krijg je vier velden die groen worden en meer punten opleveren.

 • Vinanda
  december 27, 2015

  Weet iemand hoe ik die lastige torren weg krijg?

 • Alexx
  januari 2, 2016

  Torrent krijg je weg door ernaast twee combinaties te maken. Je zal zien dat de vleugeltjes dan open gaan. Pas als alle vleugels van alle torren volledig open zijn verdwijnen de torren.

  Ikzelf zit op level 807. Kent iemand het verschil tussen witte en zwarte schapen?

  • Hans
   januari 30, 2016

   De zwarte zouden het hooi moeten opeten . Maar bij mij doen de zwarte dit niet . Bij mijn vrouw wel. Heb ik het lekker makkelijker

 • Alexx
  januari 2, 2016

  Ik heb het antwoord zelf gevonden : zwarte schapen eten het hooi op waar ze op terecht komen zodat je er maar 1x op kan landen met een schaap. Je kan dus best eerst de witte schapen weg spelen en daarna de zwarte.
  Op smartphone echter is er geen verschil tussen de witte en de zwarte schapen, vandaar dat ik geen verschil zag 😉

 • mieke loeffen
  januari 6, 2016

  Krijg farm her les level 1017 niet gespeeld graag tip of hulp

 • Lllian Philips
  januari 21, 2016

  Ik kom niet door level 123 waarin dat nare konijn mijn wortels steeds in pikt, wie kan mij hier een goede tip voor geven, ik krijg op deze manier nooit genoeg wortels verzameld. Alvast hartelijk bedankt

 • geert
  januari 25, 2016

  zit vast op 270 krijg die spin niet weg hoe kan je die verwijderen help

 • Desiree
  maart 10, 2016

  Farm heroes saga start sinds dit jaar niet meer op op de I-pad air!
  Ik was al ergens richting het 600e level en heb dus geen zin om weer opnieuw te beginnen!
  Er zijn inmiddels ook al 2 updates geweest, maar het lukt nog steeds niet!
  Ik krijg al afkickverschijnselen, help!!!

  Wat kan ik hieraan doen??

 • Swijsen
  maart 29, 2016

  wat is het verschil tussen de witte en zwarte schapen?

 • Elizabeth
  maart 31, 2016

  telefoon is verder dan de computer maar op nieuwe opstarten werkt niet van de computer om gelijk aan het level van de mob telefoon is op level 1005 and computer is op level 892 heeft iemand een idea.
  al vast bedankt

 • Ineke
  juni 22, 2016

  Ik ben bezig in het spel op nr 502 tevens met het spel bloementoren level 7 in dit spel moet ik een rijtje bloemen wegspelen (geen probleem) maar daar onder staan twee appels met gezichtjes die ik ook weg moet spelen. Ik weet niet meer hoe. Wie kan me helpen?

 • Anja
  april 29, 2017

  Wat kan ik met de wonderbonen doen?
  Als ik erop klik dan zou ik voor 1000 bonen 10 goud staven krijgen maar helaas dat doet hij niey

  • natasja
   december 8, 2017

   met bonen kan ik geen goudstaven krijgen. Goudstaven krijg ik enkel als ik betaal (doe ik dus niet) of als ik op de GSM die extra levels speel en op de 1ste plaats sta

 • J van den Nouweland
  juni 8, 2017

  Hoe kan ik een ? bij beloningen recruteren, helemaal onderaan

 • hennie
  juni 23, 2017

  ik doe op mijn tablet ook mee met dit spel
  krijg ik een op dracht dat ik slijmblok moet vervangen
  in welke zit die slijmblok ik kan ze nergens vinden

 • joke
  september 14, 2017

  farm heroes saga werkt niet meer bij mij, hij blijft hangen en laad niet meer.
  Wat kan ik hier aan doen? Heb hem al verwijderd en opnieuw erop gezet, maar probleem blijft. Flash player is ook goed. Dus wie weet de oplossing? Dit is zowel op Facebook als op tablet

 • natasja
  december 8, 2017

  Misschien een tip voor sommige. OP you tube kun je alle levels vinden. Kan handig zijn als je geen idee hebt hoe je aan een level moet beginnen. Maar vaak is het puur geluk hebben hoe ze vallen. Ondertussen op level 1597 🙂

 • Liesbeth
  december 19, 2017

  Hallo. Wat is het nut van een bruine pit met groen erop? Als ik die wissel met een ander gewasje, lukt dat niet altijd. En als ik die kan wisselen gebeurt het soms dat een paarse zone (daar waar het gewasje vuil wordt) groetjes wordt. Maar hoe kan ik die pitjes nu gebruiken. Ik ben namelijk met een moeilijk level bezig en wat tips zouden handig zijn.! Dank je wel.

 • Natascha Kossen-Prent
  mei 31, 2018

  Ik heb geen idee hoe ik slijmblokken verander?? Wie kan mij vertellen in welk level dat kan??

 • Julia
  juni 30, 2018

  Ik heb meer dan 30 000 wonderbonen …wat kan je daarmee behalve in de levels met Walgie…hoe en waar kan hé goudstaven halen zonder ervoor te moeten betalen … ik zit aan level 259 of zoiets en heb nog steeds maar 1 goudstaaf???

 • PLEASE help me
  juli 24, 2018

  Hoe werken die schaapjes? Ik krijg ze maar niet te pakken. Kan iemand mij helpen?

 • Hello kitty
  augustus 10, 2018

  Zit vast in level 1958 ! Druppels blijven vast ?

 • Geja jansen
  oktober 20, 2018

  Level 2018 is niet door te komen met 14 zetten,is bij andere mensen al veranderd , waarom bij mij niet.moet steeds als een level veranderd het spel verwijderen en er opnieuw opzetten ,anders krijg ik het niet

 • Anneke
  november 9, 2018

  level 2029 ontzettend moeilijk lukt niet om met 11 zetten de drie gewasjes met elk 350 punten voor elkaar te krijgen.

 • ANNEKE
  november 11, 2018

  level 2029 niet haalbaar in 11 zetten, en dan ook nog 350 gewasjes scoren is onmogelijk.

Post a Comment