Ik heb het gedaan: Wimperextensions

Toen ik voor het eerst over wimperextensions hoorde, kreeg ik meteen een grijns op m’n gezicht ‘Dat wil ik ook!’ Ik heb geen super korte wimpers, maar het hebben van nóg langere wimpers, nóg vollere wimpers en een nóg mooiere krul leek me gewoon geweldig. En daarnaast, als je wimperextensions hebt, heb je geen mascara meer nodig. En laat ik mascara aanbrengen nou net een rotklusje vinden..

Al meer dan een jaar twijfel ik erover om echt wimperextensions te nemen, maar een ding hield me tegen: Ik had geen idee wáár ik het moest laten doen. Ik las verhalen op internet dat sommige salons er echt een zooitje van maken, dat ze niet mooi eruit zagen en dat ze niet goed bevestigd zaten. Dáár wil ik geen 60 tot 90 euro aan uitgeven!

Toen een oud klasgenootje, Lily May, een oproepje plaatste op Facebook met dat ze een model zocht voor wimperextensions besloot ik toch maar de knoop door te hakken en haar maar een berichtje te sturen. Win win situatie, want ik hielp Lily May er enorm mee en ik kon zelf eindelijk de wimperextensions uitproberen!

mascaraDit zijn mijn wimpers hoe ze normaal zijn, hier draag ik dus nog géén wimperextensions! Links: Zonder mascara. Geen enkele krul te bekennen. Rechts: Mét mascara. Krul zit er iets meer in, mijn wimpers zijn niet mega vol en het welbekende mascara-effect is natuurlijk aanwezig.wimperextensionsLinks weer dezelfde foto als hierboven en rechts: extensions! Ik vind het zó mooi en het ziet er zo natuurlijk uit. Vergelijk hem eens met de mascara-foto hierboven! Meer lengte, meer krul, volume en dikte. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Op mijn onderwimpers draag ik trouwens wel gewoon mascara. De extensions voel je echt totaal niet zitten en dat is een heel groot pluspunt. Oké, toen ze er nét op zaten voelde ik wel dat het wat ‘zwaarder’ was, maar binnen een kwartier voelde ik er niets meer van.

De foto’s zijn trouwens zwart-wit, omdat de foto’s zonder extensions uit 2013 komen en de foto’s een hele andere belichting en kleur hebben. Dit leidt een beetje af, vandaar dat ik ze zwart-wit heb gemaakt. 2014-09-02 10.43.45kopieBrildragers: Wimperextensions en brillen gaan zeer goed samen! Ik was bang dat de extensions de glazen van mijn bril zou raken, maar de krul in de extensions zorgen ervoor dat dit niet het geval is.

wimperextensionssilvy2

Bijvullen moet na 2 tot 4 weken, afhankelijk van hoe snel je eigen wimperhaartjes uitvallen. Ik weet niet of ik voor altijd mijn extensions wil behouden, maar de komende tijd ben ik zeker van plan ze bij te houden.

Wimperextensions kosten tussen de 60 en 90 euro, afhankelijk waar je ze laat zetten. Als je een salon hebt gevonden, raad ik wel aan om reviews te lezen. Je wilt niet 60 euro betalen en naar huis gaan met mislukte wimpers. Mijn wimpers zijn gezet door een oud klasgenootje die een cursus deed bij My-Lash, een salon in Roosendaal. Ben er heel erg tevreden over en ze had het niet beter kunnen doen!