KIKO Make-up Milano

“Als je in het buitenland bent, moet je écht eens naar een KIKO winkel gaan!”, lees ik op heel veel beautyblogs. KIKO MAKE-UP MILANO is een Italiaans cosmeticamerk. Het wordt verkocht in Italië, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Zwitserland.. maar dus niet in Nederland. Ik lees zo veel goede verhalen over dit merk, maar kans om het uit te proberen heb ik nog nooit gehad. Tot deze week, toen ik mijn KIKO pakketje binnen kreeg. Ik mocht namelijk wat producten uit de webshop uitkiezen om kennis te maken met KIKO. En ik heb alvast goed nieuws: KIKO’s webshop webshop levert sinds kort ook aan Nederland!

KIKO-cosmetics-0820Mijn producten werden geleverd in deze prachtige zilverkleurige doos.

KIKO-cosmetics-0821

KIKO-cosmetics-0822Bij het openen van de doos werd ik verwelkomd door deze hartjes en sterretje. Leuk!

KIKO-cosmetics-0823Aaah, wat gaaf! Alle producten in doosjes en de nagellakjes veilig in bubbeltjesplastic zodat ze niet beschadigen tijdens de verzending.

KIKO-cosmetics-0824Hihi, nog meer hartjes en sterretjes! Daar word je toch blij van?

KIKO-cosmetics-0830

KIKO-cosmetics-0833Wat een prachtige producten!

KIKO-cosmetics-0834Nagellakjes! Waarvan 2 gewone nagellakjes en één denim nagellakje. Ik ben benieuwd! Het denim lakje kost €5,90 en de andere twee lakjes zijn €1,50.

KIKO-cosmetics-0846Oeh, nog een nagellakje. Althans, twee eigenlijk. Een basiskleur en een soort van topcoat. Deze kost €1,50.

KIKO-cosmetics-0838Prachtige blush verpakking. Zwart, geen poespas. Houd ik van!

KIKO-cosmetics-0842

KIKO-cosmetics-0841En wat is KIKO er mooi in gegraveerd. Leuk kleurtje trouwens! Kost €7,50.

KIKO-cosmetics-0843Hier ben ik misschien het meeste benieuwd naar! Nagellak verdunner, ik hoop dat het werkt. Ik heb nog een paar nagellakjes staan die een beetje aan de dikke kant zijn geworden, dus ik hoop dat ik ze na het gebruik van dit product weer kan gebruiken. Deze kost €4,90.

KIKO-cosmetics-0845Wax voor je wenkbrauwen? Ja! Ik gebruik al heel lang een wax, van Mylène, maar die is bijna op. De wax zorgt ervoor dat je wenkbrauwen op zijn plaats blijven. Handig voor als je lange wenkbrauwhaartjes hebt. €5,90.

KIKO-cosmetics-0847Mascara’s! Waarvan 1 blauwe en 1 zwarte. Blauwe mascara was vroeger helemaal in, maar de jaren daarna was het bijna not-done om blauwe mascara te dragen. Nu ‘mag’ het weer, dus ga ik even kijken hoe het mij bevalt! De blauwe mascara kost €5,90 en de zwarte kost €3,90.

Naamloos-1Oogschaduwbasis. Ik ga kijken of hij die van Urban Decay kan verslaan.. Hij kost €6,90.

KIKO-cosmetics-0860En als laatste… de lipsticks! Deze kosten €2,50 per stuk.

Over de verpakkingen heb ik in ieder geval niets te klagen. Het heeft echt een luxe uitstraling, je zou bijna niet zeggen dat het enorm betaalbare producten zijn.

En de swatches dan? Ik heb nog niet de tijd gevonden om alles uitgebreid te testen, dus dat moet ik natuurlijk nog even doen. Misschien dat ik volgende week een KIKO-week organiseer waarin ik iedere dag een uitgebreide review online zet over een product. Ik moet nog even kijken hoe ik het ga doen, maar de reviews houden jullie in ieder geval nog tegoed!

Heb jij ervaring met de producten van KIKO? Wat vind je ervan?

De producten in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen.