It’s the most wonderful time of the yeaaaar… nouja, bijna dan! De kerstdagen zijn weer in zicht en dat vind ik -zonder twijfel- de gezelligste dagen van het jaar. Hoewel deze dagen altijd heel leuk zijn en in het teken van liefde, familie en geluk staan, gaan ze toch weleens gepaard met stress of onenigheid..

bonprix_feestelijkbeloofd_4

Bron: BonPrix

Waarom vieren we eerste kerstdag nooit met mijn familie? Help je dit jaar wél mee met koken? Moet ik weer alles in mijn eentje afwassen? Je gaat toch niet wéér in je trainingsbroek naar het kerstdiner hè? Niet wéér heel de avond Michael Bubblé! En al helemaal geen Mariah Carey!

Kleine irritaties, stress of onenigheden, misschien hoort het erbij, maar dat is helemaal nergens voor nodig! Daarom kun je met de hulp van BonPrix je eigen kerstbelofte vastleggen. Door een belofte te maken, draag jij een steentje bij aan een harmieuze kerst en zullen de kerstdagen wat soepeler verlopen. Zo kun je beloven je moeder eens te helpen met koken of met de tafel af te ruimen. Je kunt je ouders beloven dat zij de muziek uit mogen kiezen. Je kunt beloven een dagje niet te vloeken of niet te gaan zeuren over het eten of de decoratie.

Jouw belofte kan dus bijdragen aan de beste kerst ooit!

bonprix_promise17Ik heb natuurlijk ook mijn belofte gemaakt. ;-) Ik zal er in ieder geval mijn omgeving blij mee maken, aangezien het er zo ongezellig uit ziet als ik om de zoveel tijd naar mijn schermpje kijk.

De belofte maken was makkelijk, nu nog eens zien of ik me eraan kan houden, haha!

Met welke belofte zorg jij voor een harmonieuze kerst?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.