Nieuwe Smartphonehoesjes

Ik heb weer nieuwe telefoonhoesjes binnen gekregen die ik graag met jullie wil delen!

telefoonhoesjesstore-0250kopieIk heb het al heel vaak laten doorschemeren dat ik Pokémon nog steeds heel leuk vind (de games, niet de serie) en ik ben daarom ook verliefd op mijn nieuwe Pikachu hoesje! Serieus, is ‘ie niet cute? Oké, súper onhandig dus, met die lange oren. Het zou me ook niets verbazen als deze het niet lang overleven in mijn tas.. maar dat maakt niet uit! Het hoesje is extreem flexibel, buigbaar en dik. Genoeg bescherming voor mijn Samsung Galaxy S5, en daar draait het om, toch?

telefoonhoesjesstore-0252kopieMijn andere hoesje is wat meer girly en wat netter. Het is een hard hoesje en past precies bij de kleuren van mijn smartphone. Het is wat handiger dan die lange Pikachu-oren, maar ietsje minder speciaal. Gewoon een standaard leuk hoesje waardoor ik mijn smartphone bij speciale gelegenheden toch wat eleganter kan laten ogen.

telefoonhoesjesstore-0253Het leuke aan dit hoesje is, is dat de binnenkant enigszins functioneert als een spiegel! Het is wel een beetje wazig, maar het werkt goed genoeg om even snel je haar of make-up te checken.

telefoonhoesjesstore-0247Deze hoesjes en talloze andere leuke Samsung Galaxy S5 hoesjes kun je vinden op Telefoonhoesjesstore.nl.

Deze twee smartphonehoesjes heb ik ter review ontvangen van Telefoonhoesjesstore.nl.