Iedereen is in diepe rouw, omdat de zomer langzaam is vervaagt in de herfst. Nou wat jammer zeg, dat we allemaal minder kans hebben om te verbranden door die veel te hete zon of dat we onze airco een keer níét hoeven te gebruiken. En ik heb nog meer redenen waarom de herfst helemaal niet zo erg is.

Ons vachtje

Weg met de (meisjes met veel te) korte broeken, hallo lange broeken! We kunnen het vachtje op onze benen ook weer laten groeien, want niemand ziet het toch. ;-)

Herfst

Oranje bomen

Over een paar weken zijn de bomen niet meer groen, maar oranje. De herfst is mooi!

Warme chocolademelk

Niets is lekkerder dan met een kleedje en warme chocolademelk op de bank te zitten, terwijl het buiten aan het waaien en regenen is. Netflix aan.. en het perfecte knusse avondje is compleet!

Televisie

In de herfst is het televisieseizoen weer op gang gekomen en dat betekent dat er veel meer (leuks) op televisie is!

Tegen elkaar aan kruipen

De herfst is romantisch! Omdat de temperaturen dalen, is het natuurlijk logisch dat je de warmte bij je geliefde gaat opzoeken.

advertorial esprit

Shoppen!

De zomerkleding mag weer in de kans en we mogen weer shoppen voor zowel herfst- als winterkleding! Hierboven al een paar toffe items uit de herfst/wintercollectie van Esprit, gevonden op Esprit.nl. Je krijgt toch spontaan zin om (online) te shoppen?

Halloween!

En als je niet van Halloween houd.. hou je dan wel van pompoen(soep)?

Slapen

Slapen is een stuk makkelijker. Sowieso omdat het niet meer zo warm is, maar ook omdat het vroeger donker is.

Sinterklaassnoepgoed

Laat de (chocolade)kruidnoten maar komen! En de chocoladeletters, pepernoten, taaitaai.. ohh, heerlijk!

Nou, zo erg is de herfst toch niet? Ik vind dat ieder seizoen zijn charmes heeft en ik vind het niet eens heel erg dat de zomer voorbij is. En voor de mensen die dat wél een ramp vinden: Nu hebben jullie weer iets om naar uit te kijken toch?

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.