Design gifts van XD Design

Ik ben ontzettend dol op unieke dingen. Dingen die je niet vaak in de winkels ziet. Exclusieve dingen. Out of the box denken. Productdesign. Duurzame producten. Producten die het dagelijks leven nét iets gemakkelijker maken. En de dingen die ik hier omschrijf, vond ik terug op een webshop waar ik jullie vandaag iets over wil vertellen.

Ik krijg regelmatig mailtjes van webshops met samenwerkingsvoorstellen, maar ik neem lang niet alles aan. Het moet me interesseren, bij mijn blog passen. Bij mij passen. Van sommige webshops word ik nou eenmaal enthousiaster dan de andere en van sommige webshops word ik razend enthousiast. XD Design is daar een voorbeeld van.

XD Design verkoopt een hoop leuke, maar vooral praktische en duurzame producten. Bijvoorbeeld opladers voor je smartphone of tablet die werken op zonne-energie. Praktische gadgets voor in de keuken, zoals een tablet standaard voor in de keuken, zodat je je favoriete kookprogramma’s in de keuken kunt bekijken. Thermobekers, waardoor je koffie geen warmte verliest. En ook waterflessen waar je fruit in kunt doen, zodat je je water een lekker smaakje kunt geven. En zo heeft XD Design nog veel meer.

Ik heb van de webshop twee producten ontvangen die ik aan jullie wil laten zien!

xd-design-0101kopieAls eerste deze barbecue. Oké, de barbecuedagen zijn misschien al voorbij, maar toch moet ik hier nog eventjes over vertellen. Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een kleine barbecue. Inderdaad, hij is heel erg compact en daarom juist ontzettend handig. Groot genoeg om er genoeg vlees op kwijt te kunnen. Maar naast dat hij klein is, vind ik hem er ook ontzettend mooi uit zien. Het ontwerp vind ik heel mooi, het oogt totaal niet goedkoop. Maar dat is niet het enige.

xd-design-0108kopieZoals ik al had benoemd, zijn de producten van XD Design vooral praktisch. Natuurlijk is een barbecue sowieso al praktisch, maar het ontwerp maakt alles nog een beetje praktischer. Als een barbecue aan heeft gestaan is de boel natuurlijk super warm en kun je het niet met je blote handen vastpakken om het af te gaan wassen. Maar bij deze barbecue is er een tangetje meegeleverd dat alles toch iets gemakkelijker maakt. Het tangetje is zo ontworpen dat je zowel het rekje als het bakje stevig vast kunt pakken, zonder dat je je handen verbrandt. Daarmee kun je gemakkelijk de hete onderdelen oppakken om vervolgens in de gootsteen te leggen. Als dat niet praktisch is!

xd-design-0110De barbecue is mooi, praktisch, ziet er simpel maar niet goedkoop uit en je kunt er héérlijk mee barbecuen. Doordat hij zo compact is, is hij makkelijk op te bergen en neemt niet heel veel ruimte in beslag. Hij staat nu opgeslagen om volgende zomer weer ontzettend veel te gebruiken.

xd-design-0245Naast de barbecue heb ik ook dit olie & azijn setje ontvangen en naast dat dit natuurlijk ook weer heel praktisch is (twee in één), vind ik het een ongelooflijk mooi ontwerp. Leuk om naar te kijken, leuk om in je keuken te hebben staan. Het straalt een beetje luxe uit, vind ik leuk!

Ik vind de producten uit de webshop van XD Design ontzettend leuk en praktisch. Veel producten zijn ook nog eens duurzaam en dat is stiekem toch wel een groot pluspunt.