Valenta Portemonnee

Ik heb een nieuwe portemonnee en daar ga ik over schrijven. Oké, eerlijk gezegd klinkt dat heel inspiratieloos, vinden jullie ook niet? Op het eerste gezicht misschien wel, maar als ik iets leuks tegenkom wil ik dat gewoon met jullie delen. En deze portemonnee is leuk, je kunt er namelijk je smartphone in verstoppen. Stiekem best handig, toch? En nee, ik heb het niet over een hoesje waar ook pasjes in kunnen, maar echt een portemonnee waar je ook je mobiel in kwijt kan.

valenta-0794kopieDe portemonnee is van het merk Valenta en heeft een mooi roze slangenleren textuur. Hij is afgewerkt met leer en de sluiting heeft een rits. Heel handig, want zo kan hij nooit zomaar open gaan. Wat ik ook heel fijn vind aan deze portemonnee, is dat er een koordje aan zit die je aan de binnenkant van je tas vast kunt maken. Zo kan nooit zomaar je portemonnee uit je tas gestolen worden. En aangezien je mobiel in deze portemonnee past, is die natuurlijk ook meteen veilig.

valenta-0796kopieDe portemonnee heeft een goudkleurige binnenkant. Normaal gezien zou ik dat een beetje too much vinden, maar ik vind het in dit geval stiekem best wel leuk. Er zit een speciaal vakje voor muntjes in, er passen pasjes in en natuurlijk het belangrijkste onderdeel van deze portemonnee: In het midden zit een vakje voor je smartphone. Dient goed als iPhone 6S hoesje, maar hij is zelfs groot genoeg om je Samsung Galaxy S5 in kwijt te kunnen. De mijne past er goed in, in ieder geval. Ik vind het kei handig, want zo heb je je belangrijkste dingetjes altijd bij elkaar. Als hij gejat wordt, dan is natuurlijk alles in een keer weg, maar daar gaan we maar niet van uit. ;) Deze portemonnee is beschikbaar is meerdere kleuren, voor het geval dat je roze niet zo mooi vindt (maar dat is bijna onmogelijk, toch?).

Wil jij ook zo’n portemonnee? Dat komt heel erg goed uit, want ik heb speciaal voor jullie een kortingscode waarmee je deze portemonnee met 50% korting (!!) kan kopen op GSMpunt.nl. Je kunt de portemonnee hier vinden en tijdens het bestellen kun je de volgende code invoeren voor de 50% korting: VALENTA50.

Deze Valenta portemonnee heb ik ter review ontvangen van GSMpunt.nl.