Herinneren jullie je de zomervakantie nog? Het lijkt alweer een tijdje geleden, we worden langzaam weer opgeslokt door school en werk. Neeee! Uitslaapdagen zijn vervangen voor ochtendhumeuren van hier tot Tokyo, vakantiewerk is vervangen door saaie lessen op school en het vakantieweer is langzaam aan het transformeren in koud herfstweer. Maar.. nu nog nét niet! En zo lang het nog niet ijskoud buiten is, kun je daar goed gebruik van maken om het vakantiegevoel van de afgelopen zomer toch nog een beetje te behouden!

Maar hoe dan? Je kunt natuurlijk een weekendje weggaan, maar dat is misschien een beetje dubbel aangezien je daar in de vakantie alle tijd voor had. Een dagje (in het weekend) weg dan maar? Dat heb je waarschijnlijk in je vakantie al kunnen doen, maar het feit dat het geen vakantie is, houdt je toch niet tegen om leuke dingen te doen? Ons eigen landje heeft een leuk aanbod aan pretparken, dierentuinen en mooie steden.

Geen zin om ver weg te gaan? Ga ’s avonds buiten aan de tuintafel zitten en bordspelletje doen met je ouders, familie of vrienden. Je zult je verbazen hoe leuk dit is en wat voor een vakantiegevoel dit geeft! Of ga een stukje fietsen, de natuur in!

unu-EV-scooter-designboom02

Bron

Geen zin om je in te spannen? Vergeet je fiets en pak de scooter. En vergeet natuurlijk niet een helm op te doen als je op de scooter gaat scooteren, want: veiligheid voor alles. Helmen kun je trouwens scoren op Helmonline.nl. Heb je geen scooter? Ga dan een stukje lopen op het strand of in het bos. Eet een extra ijsje, maak een zomerse smoothie. Ja, dat kan óók gewoon in de herfst! Wacht tot een mooie herfstdag en pik dat laatste warme zonnestraaltje mee, ga in die zon zitten in de natuur (of je eigen tuin, natuurlijk). Heb je een badmintonsetje? Zoek een stukje gras op (en iemand die mee wilt doen) en ga badmintonnen! Als het niet waait, natuurlijk. Zoek leuke DIY’s op op internet en ga hiermee aan de slag. Er zijn zo veel leuke dingen die je kunt doen zonder dat het je iets hoeft te kosten. Wees gewoon een beetje creatief en je zult zien hoe je dat vakantiegevoel nog even kunt blijven behouden voordat het écht weer heel koud wordt.

Dit artikel betreft een samenwerking met een bedrijf.