Ontwerp je eigen nagelstickers!

Ben je een kluns met nail art? Maar wil je wel eens een keer een kunstwerkje op je nagels hebben? Ontwerp dan je eigen nagelstickers! Hoe? Ik leg het je uit.

Schermafbeelding 2014-04-08 om 13.54.52Op Nailskins.com kun je je eigen nagelstickers ontwerpen. Het ontwerpen is heel eenvoudig: Je kunt gebruikmaken van de ontwerpopties in het ontwerpprogrammaatje van Nailskins, maar je kunt ook in Photoshop of een ander bewerkingsprogramma iets leuks maken en dit vervolgens op de site uploaden. Je kunt trouwens voor iedere nagel een ander ontwerpje maken, dus niet alle nagels hoeven hetzelfde te zijn. Weet je niet wat je moet maken? Dan kun je natuurlijk gewoon foto’s van het internet gebruiken en deze uploaden naar NailSkins. Ben je écht helemaal inspiratieloos? Dan kun je op NailSkins.com gewoon kiezen uit verschillende ontwerpjes en deze bestellen.
nailskins-0768Natuurlijk ben ik zelf ook aan de slag gegaan. Ik kreeg drie velletjes met mijn ontwerp en één velletje met een zwart-wit patroontje. Ik heb gekozen voor een vrij simpel ontwerp, namelijk een gouden Triforce op een zwarte achtergrond. Voor de mensen die niet weten wat de Triforce is: Dit komt uit The Legend of Zelda (spel). De driehoekjes staan voor moed, kracht en wijsheid. Lees hier meer. Simpel symbool met een mooie betekenis – en ik ben natuurlijk gewoon diehard Zelda fan, haha. Overigens ook gewoon een leuk ontwerp voor de niet Zelda fans, want zo’n driehoekje staat natuurlijk gewoon heel classy.

nailskins-0767Omdat ik nog nooit van mijn leven nagelstickers heb aangebracht, was ik ontzettend blij met dit kaartje wat je erbij kreeg. Uitgebreide instructies. En een vijltje die je nodig hebt om de stickers bij te vijlen als ze op je nagels zitten.

nailskins-0774Ik kwam er dus achter dat ik ze op de website op zijn kop had gemaakt. Althans, wel recht, maar ik wilde ze dus andersom. Dus ik heb bij iedere sticker de bovenkant even mooi bij geknipt. Ik heb tussendoor helaas geen foto’s gemaakt van het aanbrengen van de stickers. Maar zoals je ziet is het wel goed gelukt voor een eerste keer! De nagelstickers blijven goed plakken en het aanbrengen vond ik makkelijker dan ik dacht. Pretty nails!

caseapp-700pxEn ze matchen bij m’n smartphone skin, die ik overigens ook op een website ontworpen heb. Daar later meer over!

Ik vind het concept van NailSkins echt super tof, ik heb het nog nergens anders gezien. En het is ook best voordelig. Voor $9,00 (iets meer dan €6,50) wordt er één velletje met jouw uniek ontwerp gedrukt en gratis naar je toegezonden. Hoe meer velletjes je besteld, hoe meer korting je krijgt. De stickers blijven best goed zitten, dus dat is een groot pluspunt. Wel wordt aangeraden om om de drie dagen de nagels met de stickers even bij te vijlen. Ik ben fan!

Het product in deze blogpost heb ik gekregen van een bedrijf of merk. Dit heeft niet mijn mening beïnvloed.