Op mijzelf
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Sinds februari dit jaar woon ik op mijzelf. Alleen, in mijn eigen appartementje. Geweldig vind ik het! Helaas voor mijn portemonnee moest ik wel alles nieuw aanschaffen. Ik had heel erg onderschat hoe duur een hele inboedel zou zijn, met als gevolg dat ik door mijn budget heen was nog voordat ik een eettafel en stoelen had.. oeps! Ik heb dus twee maanden de tuintafel en stoeltjes van mijn ouders kunnen lenen, om fatsoenlijk aan tafel te kunnen eten.
Maar goed, een tafel is een tafel, zullen we maar zeggen. Dat mijn woonkamer door de tuintafel een beetje een armoedige uitstraling kreeg, terwijl ik heel mijn spaarrekening in mijn woonkamer heb gestopt, nam ik maar voor lief.

Mooi aanbod

Mijn beperkte budget kwam voort uit het feit dat ik op zoek was naar een leuk appartementje in Bergen op Zoom, en er eerder iets op mijn pad kwam dan ik voor mogelijk hield. Ik had dus niet lang genoeg kunnen sparen voor een mooie inboedel, maar ik besloot toch volmondig ‘ja’ te zeggen tegen het aanbod, omdat ik niet geloofde dat ik nog zo’n mooi aanbod zou krijgen.

Meubels ergens vandaan toveren

Naast m’n beperkte budget, had ik nog een struikelblokje: Tijd. Ik kreeg de sleutel veel sneller dan verwacht en ook het verbouwen (lees: verven en vloer erin leggen) duurde minder lang dan verwacht. Dus ik moest zo snel mogelijk ergens meubels vandaan toveren en ik had eerlijk gezegd niet zo veel zin in wachttijden van weken. Dus ik kocht wat op voorraad was, met als gevolg dat niet mijn hele woonkamer in dezelfde stijl is.

Misschien dat wanneer mijn huidige meubels hun beste tijd hebben gehad, ik alles opnieuw ga aanschaffen in dezelfde stijl. Ik vind het namelijk echt wel wat hebben, het geeft echt sfeer! Maar als ik dan naar meubelsets zit te kijken, dan word ik stiekem toch wel een beetje verliefd op de eenheid van de sets.

Perfecte kleurencombinatie

Maar voor nu ben ik ontzettend blij met mijn woonkamer hoe hij er nu uit ziet. En zoals jullie kunnen zien: De tuintafel en stoelen zijn weg en daarvoor is deze tafel met roze en turquoise stoelen in de plaats gekomen. Mijn woonkamer bevatte voorheen enkel bruintinten, maar met deze perfecte kleurencombinatie ziet m’n woonkamer er toch wat frisser uit. In bijna dezelfde tinten heb ik een prachtige muursticker gevonden op AliExpress waar ik ook ontzettend blij mee ben.