Primark Beauty: Sequin 3D Manicure

Ik ben echt dol op de speciale nagellaksetjes van de Primark. Deze setjes zijn nooit duur en het effect is meestal erg mooi. Altijd als ik weer een leuk setje tegenkom, neem ik ‘m altijd zonder na te denken mee om te reviewen. Zo kwam er een tijdje terug al een review over de Leather Effect Nail Polish en de Denim Effect Nail Polish voorbij. Nu is het de beurt aan de Sequin 3D Manicure!

primark_sequin_3d_manicure-9622Dit 3D Manicure setje is van het merk Primark Beauty en is -vanzelfsprekend- alleen bij de Primark te koop. Sequin is het soort glitter wat je in het flesje ziet zitten.

primark_sequin_3d_manicure-9631Het setje bevat een blauwe nagellak, een transparante topcoat en een flesje met blauwe sequin glitters. Deze glitters moeten het 3D effect gaan geven.. ik ben benieuwd!

primark_sequin_3d_manicure-9626Op de achterkant van het doosje staat precies hoe de manicure in zijn werk gaat. De bedoeling is dat je eerst de glitters in het bijgeleverde bakje doet, vervolgens breng je één laagje aan van de gekleurde nagellak, daarna dip je je nagel in het bakje met glitters en dan moet je de glitters even goed aandrukken op je nagels. Dit moet je bij elke nagel doen. Of nouja, elke nagel waar je de glitters op wilt aanbrengen. Als je hiermee klaar bent, moet je de topcoat aanbrengen en kan je daarna de glitters weer terug in het flesje doen.

primark_sequin_3d_manicure-9633Nou, dan beginnen we maar bij het begin! Hier heb ik een klein beetje van de glitters al in het meegeleverde bakje gedaan.

primark_sequin_3d_manicure-9640Close-up!

primark_sequin_3d_manicure-9634Het meegeleverde bakje bevat aan het einde een gleufje, waardoor je (als het goed is!) de glitters weer gemakkelijk in het flesje kan doen, als je klaar bent.

primark_sequin_3d_manicure-9642Nagels lakken.. in de glitters dippen.. tadaa! Dit zijn mijn nagels nog zonder de topcoat. Ik vind het er nu al héél gaaf uit zien.

primark_sequin_3d_manicure-9645Deze is ook nog zonder topcoat. Gaaf he? Je kan het zo laten voor wat het is, maar om ervoor te zorgen dat de glitters goed blijven zitten, raad ik je aan om toch de topcoat eroverheen te doen.

primark_sequin_3d_manicure-9650Mét topcoat! Veel verschil zie je niet, behalve dat het geheel ietsje meer glimt en dat de glitters nu een stukje beter blijven zitten. Tijdens het aanbrengen van de topcoat, bleven er een paar glittertjes aan mijn topcoat kwastje kleven. Hmm, die zaten niet goed vast dus.

primark_sequin_3d_manicure-9653

primark_sequin_3d_manicure-9654Hihi, door de topcoat zijn er wat stukjes bij het uiteinde van mijn pink verschoven. Had deze eigenlijk eerst even netjes weg moeten halen voor het maken van de foto.. oh well.. (:

primark_sequin_3d_manicure-9658Aaah, ik kan echt niet stoppen met kijken naar m’n nagels. Ik vind het zo mooi!

primark_sequin_3d_manicure-9659Even spelen met het contrast ;).

primark_sequin_3d_manicure-9666Toen ik klaar was en mijn nagels waren opgedroogd, heb ik geprobeerd de glitters weer terug in het flesje te krijgen. Dat ging niet echt perfect, een deel viel er helaas naast. Het systeempje met dat gleufje in het plastic bakje is niet echt geweldig, de volgende keer leg ik er wel een papiertje onder.

primark_sequin_3d_manicure-9663

Ik ben erg enthousiast over dit setje! Het effect is erg gaaf. Ik hoop dat deze er in meerdere kleuren zijn, maar ik heb ze nog niet in andere kleurtjes gespot helaas. Het setje kost maar €3,00 – een prima prijs!