Leuk: Goedkoop Ebay Lenzendoosje

Meer dan 6 jaar moest ik eraan geloven: Een bril. Op het begin vond ik dat echt een ramp, ik vond het me écht niet staan. Maar inmiddels ben ik er helemaal aan gewend en ik vind een bril vaak wel erg leuk! Maar soms, zeker als ik me helemaal mooi heb opgemaakt, draag ik liever lenzen. En laat ik nou op Ebay het meest geweldige lenzendoosje zijn tegengekomen…

schattig_ebay_lenzendoosje-9610Kijk hoe mega schattig dit eruit ziet! Een roze biggetje. Dit wilt iedereen toch in haar tas hebben? Het doosje is niet alleen mega schattig, maar ook nog eens mega praktisch. Kijk even mee naar de inhoud!

schattig_ebay_lenzendoosje-9612kopieEr zit een lenzendoosje in, een flesje waarin je reserve lenzenvloeistof kunt vervoeren (handig!), een spiegeltje (nog handiger!), een zuignap (voor harde lenzen, die heb ik niet) en een pincet. De pincet is volgens mij ook om je lenzen ermee uit te halen, maar dat vind ik best wel een eng idee, haha.

schattig_ebay_lenzendoosje-9613

Ik vind het setje echt super schattig en super handig. Alhoewel ik de zuignap niet ga gebruiken, is het toch erg goed bedacht voor mensen die harde lenzen hebben! De pincet ga ik overigens ook niet gebruiken voor m’n lenzen, maar altijd handig om een emergency pincet mee te hebben, mocht er een wenkbrauwhaartje spoedig verwijderd moeten worden, hehe ;-).

schattig_ebay_lenzendoosje-9616Vooral als ik weg ben of ik blijf ergens anders logeren, vind ik het eigenlijk praktischer om mijn bril op te doen. Want om nou alle benodigdheden voor mijn lenzen los mee te sjouwen is ook onpraktisch. Maar dat hoeft niet meer, want dit doosje van Ebay is zo handig en compact. Wat ik vooral handig vind is het spiegeltje en het flesje waar lenzenvloeistof in kan. Soms worden mijn lenzen weleens droog en het is zelfs een keer gebeurd dat hij er door de droogte is uitgevallen. En je zult dan net zien: Geen spiegel. Geen lenzenvloeistof. Een lenzendoosje had ik altijd wel bij, maar hoe leuk is het om een roze lenzendoosje te hebben? Mijn andere lenzendoosje (van de Etos) past er ook gewoon in, dus dat is ook wel fijn!

Dit lenzendoosje kost op Ebay zo’n $1.52 (iets meer dan een euro) inclusief verzenden. Koopje! Je kan hem vinden door te zoeken op “piggy lens case”.