Simpel slank de zomer in doe je zo!
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Hoewel het eigenlijk lente is, kunnen we wel zeggen dat ze zomer al in volle gang is. We gaan bijna op vakantie en willen er natúúrlijk op ons best uitzien. Nog even zo snel mogelijk een paar kilo afvallen, of net even wat meer spiermassa kweken? Sporten kan heel simpel zijn en het hoeft helemaal niet veel geld of tijd te kosten. Just do it, dat is het vooral!

Wandelen

Een eenvoudige en goedkope manier om aan je conditie en lichaam te werken is door te wandelen. Wandelen kun je doen waar en wanneer je maar wilt en met wie je maar wilt. Met wandelen sport je vrijwel zonder moe te worden. En wandelen is ideaal omdat je het kunt doen wanneer en met wie je maar wilt, tijdens de lunchpauze met collega’s of na het eten met je partner. Je kunt ook wandelend naar de supermarkt of naar je vriendin, en laat de auto lekker staan.

Fietsen

Fietsen is net als wandelen, je kunt het vrijwel overal en met iedereen doen en het kost weinig geld. Je kunt fietsen om van a naar b te komen, of ga lekker een rondje fietsen voor je plezier. Tijdens het fietsen train je vrijwel iedere spier in je lichaam en je verbrandt direct vet. Je werkt aan je conditie en bent lekker in de buitenlucht. Wil je het wat fanatieker aanpakken? Dan kun je gaan mountainbiken of racefietsen. Dan train je nog actiever je spieren en gaat het gewichtsverlies nog sneller. Fietsen kost meer dan wandelen want je hebt er natuurlijk een fiets voor nodig. Maar ook een goede fiets hoeft helemaal niet duur te zijn.

Skeeleren

Ook skeeleren is te vergelijken met wandelen en fietsen. Je kunt skeeleren waar en wanneer je wilt, je kunt alleen gaan of gezellig met en vriendin. Wat je ervoor nodig hebt zijn een paar skeelers en goede bescherming. Skeeleren kan voor de beginners een stuk intensiever zijn dan wandelen of fietsen. Je zult er waarschijnlijk goede spierpijn aan overhouden, maar geef voorral niet op! Door dagelijks te bewegen en met regelmaat één van bovenstaande activiteiten uit te voeren val je binnen de kortste tijd net even die paar overtollige kilo’s kwijt en is je conditie er stukken op vooruit gegaan.