Spam je blog!

Blogs volgen, volgens mij doe ik het al zo’n 5 a 6 jaar. Vroeger volgde ik alleen de grotere blogs, maar tegenwoordig kan ik de kleinere blogs enorm waarderen. Sommige blogs zijn echte prachtstukjes en van sommige blogs snap ik echt niet dat ze nog zo klein zijn qua bezoekers. Iedere blog heeft iets unieks. De een is wat persoonlijker dan de ander, de andere blogeigenaar kan prachtig fotograferen en dan zijn er ook weer mensen met een mooie (of humoristische) schrijfstijl.

SPAM JE BLOG

Wat mij aanspreekt bij een blog? Een overzichtelijke lay-out (en pluspunten voor een creatieve en mooie lay-out!), mooie heldere foto’s en een goede schrijfstijl met een goede zinsopbouw. Aan spelfouten erger ik me niet zo erg. Je zeit nu tcoh ook wat ik shcirjf? Juist, ik lees er vaak overheen. ;)

Ik wil graag nieuwe blogs ontdekken en hoewel ik dat eigenlijk al iedere dag doe (ik kijk vaak op de blogs van mijn bezoekers!), wil ik jullie nu vragen of jullie je blog willen promoten! Laat in een comment weten wat voor blog je hebt en waarom ik (en anderen!) jouw blog zouden moeten volgen. Wees niet verlegen, plak die link gewoon in je reactie, het mag voor een keer!

Spam je blog! Als je mij hebt overtuigd dan ga ik je zeker volgen op Bloglovin’ (en ik zou het ook heel lief vinden als jullie mij zouden volgen) :)