Tag: Crazy Dog Lady
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)

Begin januari 2014 werd ik door Eline getagged en ‘moest’ (mocht, natuurlijk! ;-)) ik de Crazy Dog Lady tag overnemen. Een tag die op mijn lijf is geschreven, want ik ben inderdaad een Crazy Dog Lady! Katten? Nah. Honden? YES!

Ik ben nu in het bezit van een hele schattige 10 maand oude Cavalier King Charles Spaniel genaamd Bella. Mijn moeder is professioneel fokker van dit ras en Bella is eigenlijk officieel van haar (ze gaat er mee fokken als ze oud genoeg is), maar Bella woont permanent bij mij.

IMG-20140108-WA0000

Schattigste foto van je hond

Pfoe, dat is écht moeilijk. Bella is schattig op álle foto’s haha. Maar ik ga voor bovenstaande foto, denk ik! Deze heb ik niet zelf gemaakt, maar stuurde m’n zwager een tijdje terug naar me toe. Hier is Bella nog echt een puppy en woonde ze nog bij m’n moeder thuis. Aawh, zó lief!

Grappigste foto van je hond

Ik denk dat dat deze is, haha. Ze was m’n slaapkamer in geslopen en had ze een van m’n haarstiekjes (die blijkbaar op de grond lag.. oeps) “gestolen”. <3

Bijzondere eigenschappen

– Als er iets in de kamer is veranderd (als er bijvoorbeeld een stoel is verplaatst of er hangt opeens een jas over de stoel) dan gaat ze ernaar blaffen. “Het klopt niet meer”, wilt ze dan zeggen denk ik, haha!
– Als ik al haar speeltjes op de rand van haar mandje legt, liggen de speeltjes binnen 5 minuten alweer helemaal door de kamer.
– Ze wilt altijd op m’n schoot zitten. <3 - Als ze op m'n schoot zit, wilt ze eerst altijd kroelen. Ze legt dan haar voorpootjes in mijn nek en dan is het de bedoeling dat ik haar aai, hihi. - Als ik m'n laptop op schoot heb, legt ze haar kop op de laptop óf ze probeert op m'n laptop te gaan liggen. - Als we serie kijken, kijkt Bella altijd mee. Ze snapt er natuurlijk helemaal niets van, maar haar aandacht blijft altijd gericht op de televisie. - Ze wordt enorm blij als ze een onbekend persoon tegenkomt tijdens het wandelen.

Omschrijf het geluid dat je hond maakt

Uhm, woef woef? Maar dan heel erg hard en schel. Ze snurkt gelukkig niet!

Koosnaampje

Belletje, Bell bell, Bells, Bellie. <3

Bekentenis

Ik vervoer Bella vaak in een speciale comforabele hondentas! Wij moeten namelijk 4 trappen naar beneden lopen om naar buiten te gaan, en ik ga het beestje geen trap laten lopen, want da’s slecht voor de heupjes. Ik pak overigens alleen de tas als ik met de auto, trein of bus reis. Super fijn en gemakkelijk! Er zijn natuurlijk mensen die zeggen dat dat “zielig” is. Maakt niet uit, dat dacht ik vroeger ook. Maar als ik Bella’s tas al pak dan wordt ze helemaal wild/blij. Als ik haar tas op de grond zet, gaat ze er meteen in zitten en wacht ze tot ik haar oppak. Soms leg ik haar tas weleens in de woonkamer en dan gaat ze er letterlijk op liggen en op/in slapen. Ze is echt heel erg gehecht aan haar tasje. En geen zorgen: Het is heel comfortabel met een lekker zacht kleedje. <3 huisdieren_portfolioIMG_7836-2

Goede tip voor andere Crazy Dog Ladies

Geef je hondje genoeg aandacht, eten en drinken. Verzorg de vacht goed en doe je hondje zo nu en dan eens in bad. Wees niet te lang weg van huis. Jij hebt misschien een druk leven en vriendenrelaties te onderhouden, maar je hond heeft alleen jou (en je gezin). Zorg daarom goed voor het beestje en laat het niet alleen voelen. Straf je hondje alleen als hij/zij écht iets fout doet, maar wees niet veel te lang boos. Leer hem/haar wat goed en fout is. 😉

Wat voor hond zou jij zijn

Ik denk hetzelfde ras als Bella. Een Cavalier King Charles Spaniel dus! Sociaal, blij, vrolijk, houdt van knuffelen, houdt van slapen.. ;-)

Leukste hondenwebsite

Ik bezoek eigenlijk niet echt hondenwebsites. Ja, die van m’n moeder, omdat ze fokker is. :)

Iedereen met een hondje (of meer!) is natuurlijk vrij om deze tag over te nemen. Heb jij een hond? Zo ja, welk ras en hoe heet hij/zij? 🙂