Trends van lente 2015

Ik ben echt geen modemeisje en ik loop niet echt mee met de trends. Tenminste, ik koop en doe aan wat ik mooi vind en als dat toevallig helemaal ín is, dan is dat mooi meegenomen. Maar erop letten doe ik niet echt heel erg. Toch wilde ik me er voor dit seizoen eens in gaan verdiepen. Sterker nog, ik heb me er al helemaal in verdiept en ik ga het in dit artikel met jullie delen!

trends

Kleding

We beginnen eens bij de kleding, hetgeen waar ik me het minste mee bezig houd. Na wat research (lees: google opdrachten) kwam ik bij de volgende modetrends uit: Bloemenprints, leer, seventies, franjes. Oké, klinkt best leuk! Bloemenprintjes klinkt érg lente-achtig, en the seventies (hippies!) vind ik ook écht iets voor de lente. Franjes, tsja, je moet ervan houden. En leer? In de lente? Is dat niet ontzettend warm?

Schoenen

Van schoenen word ik iets blijer en ik zal je vertellen waarom: Sneakers zijn het helemaal voor deze lente! Whohoo, als dat niet geweldig is. Ik ben een sneakermeisje en je zult mij niet vaak op hakken zien lopen. Qua sneakers is er ook nog een onderverdeling gemaakt: Deze lente zul je veel Nike’s zien, maar ook de Adidas Superstars (in verschillende kleuren!).

Kleuren

Ik vind pastel mooier, maar deze lente moeten we het doen met fel, feller, felst! Vooral geel en roze, geloof ik. Of gewoon alle felle kleuren gecombineerd, waarom ook niet.

Sieraden

Statement kettingen, oorbellen en armbanden. In zowel pastel als felle kleuren! Daarbij doe je het deze lente ook altijd goed met iets gouds.

Accessoires

Het maakt niet uit wat voor accessoires je draagt, als ze maar opvallen! Dus felle kleurtjes, drukke printjes: Het mag allemaal. Dus jouw Samsung Galaxy S6 hoesje, HTC One M9 hoesje of Samsung Galaxy A7 hoes mag voor dit seizoen een leuk felgekleurd printje hebben!

Mini disclaimer: Deze blogpost bevat gesponsorde content.