Triumph: #FindTheOne

Wist je dat 76% van de vrouwen de verkeerde BH maat draagt? Dat is echt extreem veel! Bh’s bestaan al járen, dus het is best gek eigenlijk dat meer dan driekwart van alle vrouwen dus geen idee heeft wanneer een bh nou te los, perfect of te strak zit. Triumph vond dat het hun plicht is om dit aantal naar beneden te brengen. Ze startten een campagne: Find the One.

Triumph’s doel is om 500.000 vrouwen op te meten en de perfecte pasvorm te vinden. Ze zijn al aardig op weg, op deze site kun je de teller vinden. Ik was aanwezig op Triumph’s exclusieve Find the One night waarbij ik werd opgemeten en waar ik “The One” heb gevonden! Ik ging hierheen met lieve vriendin (en collega blogger) Denise en zij heeft daar ook “The One” gevonden.

Denise en ik tijdens het #FindTheOne event.

Denise en ik tijdens het #FindTheOne event.

Caught taking selfies.. haha!

Caught taking selfies.. haha!

Dit event is al een paar maanden terug en ik heb er door de drukte van de afgelopen maanden eigenlijk niets meer over kunnen schrijven. Maar toch wilde ik nog even delen welke BH ik heb uitgekozen. Nu vind ik het een beetje raar om heel mijn BH te showen, dus ik heb 6 detailfoto’s gemaakt.

triumph-8782_find_the_one

Deze BH van Triumph is echt van hele goede kwaliteit, hij past per-fect en ik merk het verschil echt héél goed tussen deze BH en een BH van 6 euro van de Primark. Op zich niets mis met Primark’s lingerie hoor, maar wat dit betreft kun je het verschil tussen goedkoop en iets duurder wel merken. Ik denk zelfs dat ik voortaan liever in kwalitatief betere BH’s wil investeren, het voelt veel beter!

Mini disclaimer: De BH in dit artikel heb ik gekregen van Triumph.