Winactie: Win een gratis logo voor jouw blog of bedrijf!
Silvy Elizabeth
Laatste berichten van Silvy Elizabeth (alles zien)
Deze winactie is gesloten. De winnares, Danique, heeft inmiddels een mailtje ontvangen!

Hoi! Vandaag heb ik een ontzettend leuke winactie voor jullie. Althans, ik vind ‘m heel erg leuk en ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden. Vanaf vandaag maak je namelijk kans op een gratis logo! Hoe dan? Lees verder en ik vertel je de details.

Ik ben een blogger, maar ik ben ook een grafisch vormgeefster. Je weet wel, zo iemand die logo’s, websites, flyers, folders, enzovoorts kan ontwerpen. That’s me! En het leek me wel leuk om mijn ontwerpvaardigheden te combineren met een winactie. Ik ga namelijk een gepersonaliseerd, op maat en smaak gemaakt logo weggeven!
logosdec2013Hierboven een selectie van logo’s die ik heb ontworpen. Op www.silvyrusch.nl kan je meer van mijn werk vinden. Op het moment ontwerp ik veel ‘zakelijke’ logo’s, maar het leek me ook weleens leuk om een iets ‘losser’ logo te ontwerpen. Deze winactie geeft mij de kans om iets totaal anders te ontwerpen en geeft jullie de kans om een eigen logo-ontwerp te winnen. Een win-win situatie dus!

Dus, heb jij nog geen logo, ben je een beetje een kluns met ontwerpprogramma’s en wil je geen geld neerleggen voor het ontwerp van een mooi logo? Doe dan mee met de winactie, je hebt niets te verliezen! ;)

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mij op Bloglovin’ en like dit bericht.
– Laat hieronder een reactie achter. Vertel in de reactie de naam van je blog of bedrijf en welke kleuren je mooi vind. Vertel ook (als je het al weet!) hoe je wilt dat je logo eruit komt te zien. Denk aan: afbeelding, vormen, eventueel lettertype. Je mag zelfs een schetsje of dingen meesturen die je inspireren.

Je kan meedoen tot en met vrijdag 11 oktober 2013.

Deze winactie is open voor iedereen uit Nederland en Belgiรซ. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Nadat de winnaar is gekozen, heb ik hiermee mailcontact om te bespreken hoe het logo er precies uit komt te zien. We sluiten het ontwerpproces pas als de winnaar 100% tevreden is, want dat vind ik heel belangrijk!

Als deze winactie een succes wordt, ben ik van plan om vaker een logo weg te geven!

Deze winactie is gesloten. De winnares, Danique, heeft inmiddels een mailtje ontvangen!