Biomed Review

Het is leuk om nieuwe merken te ontdekken. Zo maakte ik een tijdje terug voor het eerst kennis met Biomed, toen ik van het merk een mailtje kreeg met de vraag of ik enkele producten wilde uittesten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik zal jullie in dit artikel laten zien welke producten mij aanspraken en wat ik er nou echt van vind.

BioMed-9411Biomed heeft vrij veel verzorgingsproducten in haar assortiment, het is dan nog knap lastig om daaruit een mooie selectie te maken. Maar het is toch goed gelukt. Ik koos voor een detox masker, een wimperserum en een peeling.

biomed00002kopieWe beginnen eventjes met de Pure Detox Mask. Wat een heerlijk masker is dit! Het masker hoeft maar een paar minuten op je huid te zitten en daarna kun je hem al afspoelen. Fijn als je niet zoveel tijd hebt en toch je huid wilt verwennen. Mijn huid voelt lekker en schoon na het gebruik van het masker en het geeft mijn huid wel een boost. De geur vind ik iets minder lekker, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

De peeling klonk heel interessant omdat ik een tijdje terug een Biopeeling treatment heb ondergaan en ik graag dit wilde gaan vergelijken met een peeling uit een tube. De Peel Me Up van Biomed is heel fijn, hoeft ook maar vijf minuten op je huid te liggen voordat je hem eraf kunt halen. Het irriteert totaal niet en mijn huid ziet er na het gebruik stralend uit met een gezonde rode blos. Hetzelfde effect als met een Biopeeling bereik je hier niet mee, maar als een goedkoper alternatief is deze prima.

En dan nu het wimperverlengend serum: Lushes Lashes. Ik ga jullie hiermee denk ik teleurstellen, want ik heb nog geen mening kunnen vormen over dit product. Ik heb het een paar weken gebruikt, maar helaas zonder effect. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het product niet consequent iedere dag heb aangebracht en het soms een paar dagen achter elkaar vergat. Oeps! Ik ga nu proberen écht iedere dag het serum te gebruiken om jullie vervolgens een eerlijk oordeel hierover kan geven. Hier kom ik dus nog op terug!

Over het algemeen zijn de producten van Biomed erg fijn, alleen het wimperserum ga ik nog eventjes uitgebreid onder de loep nemen.

De producten in deze review heb ik gekregen van Biomed.