Candy Crush Jelly Saga

Candy Crush Jelly Saga is het vervolg op het populaire Candy Crush Saga en Candy Crush Soda Saga.

Wat is Candy Crush Jelly Saga?

Candy Crush Jelly Saga is een gratis online spelletje van King. Je kunt dit spel op je smartphone spelen. Het spel bestaat uit heel veel levels en je moet snoepjes combineren om de levels uit te halen. Het principe is hetzelfde als Candy Crush Saga, alleen bevat dit spel nieuwe uitdagingen!

candy-crush-jelly-saga-1

Verschil tussen Candy Crush, Soda & Jelly Saga?

Het principe van deze drie games is allemaal hetzelfde. Je combineert 3 of meer snoepjes en daarmee speel je ze weg. Een vervolg hierop, Candy Crush Soda Saga, is ietsje anders. Wat dit spel precies inhoudt lees je hier. Candy Crush Jelly Saga is hele andere koek – uh, snoep! Hierbij moet je nog steeds de bekende snoepjes combineren, maar het hoofddoel in dit spel is om de ‘jelly’ uit te smeren over het speelveld. Dit doe je door snoepjes te combineren die zich (gedeeltelijk) in de jelly bevinden.

candy-crush-jelly-saga-2

Candy Crush Jelly Saga: Leuker?

Ik vind van wel! Ten eerste, de graphics zijn naar een hoger level gestegen; ze zien er net wat gelikter uit. Het gehele spel lijkt wat vloeiender te (ver)lopen. Wat ik vooral leuk vind, zijn de laadschermen met tips (zie afbeelding). Zo vergeet je nooit wat bepaalde combinaties voor extra’s geven, bijvoorbeeld! Ook is het een stuk interessanter omdat je op een andere manier naar het spel kijkt dan bij de normale Candy Crush Saga. Daarom vind ik het een waardig vervolg op Candy Crush Saga en Candy Crush Soda Saga!

Als je Candy Crush Jelly Saga wilt spelen, kun je deze downloaden in de Playstore (Android) of in de App Store (iOS).