Wij Nederlanders willen altijd de beste deals; wij willen zo min mogelijk betalen voor een product of dienst. Groot gelijk hebben we; waarom meer betalen dan nodig is? Maar ja, hoe weet je nou wanneer je teveel betaalt en wanneer niet? Door te vergelijken. Dat kun je natuurlijk zelf doen bij verschillende winkels, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van vergelijkingswebsites – waar er inmiddels ook al heel veel van bestaan. Daarom heb ik een handig lijstje samengesteld met verschillende handige vergelijkingswebsites!

Elektronica

Elektronica vergelijken kun je naar mijn mening het beste doen via de Pricewatch van Tweakers. Deze vergelijker is overzichtelijk enorm uitgebreid en dat maakt het zoeken heel simpel.

Supermarkt A-merken

Ik ben ook op zoek gegaan naar een website waarbij je producten uit de supermarkt kan vergelijken, maar een goede website is nog niet echt te vinden. Ik kwam de vergelijker BonSpion tegen, maar op de website zelf valt niets te vergelijken. Ze hebben wel een app waarmee je streepjescodes kunt scannen. Naar mijn idee niet heel handig, maar ik vond het ’t vermelden wel waard op zich. Over SupermarktX werd ik al een stuk enthousiaster toen ik de website betrad, alleen overal staat bij dat het binnenkort beschikbaar is. En ik heb zo het idee dat dit er al twee jaar op staat, gezien de site uit 2014 komt. En zo kwam ik nog meer vergelijkers tegen, maar er zit er werkelijk geen één tussen die actueel is.

Energie

Op een dag verbruiken we vrij veel energie, het zou heel erg fijn zijn als we daar een beetje op kunnen besparen, niet? Energie vergelijken kun je op verschillende websites doen, maar je kunt het beste gebruikmaken van Energievergelijken.nl. Deze energievergelijker vergelijkt niet enkel de energieprijzen van verschillende energiemaatschappijen, maar biedt je ook de mogelijkheid om meteen over te stappen zonder gedoe!

Overige producten

Om alle overige producten te vergelijken kun je de bekende websites zoals Vergelijk.nl of Beslist.nl gebruiken. Deze websites zijn gewoon prima en de database is enorm, dus grote kans dat jij hierop jouw volgende potientiële aankoop op gaat vergelijken.