Diamond Digger Saga

Ik probeer graag nieuwe smartphonegames uit en toen ik zag dat King (de maker van Candy Crush Saga!) een nieuw spel had, móést ik die natuurlijk even downloaden. Is hij net zo verslavend als Candy Crush Saga of slaat King de plank helemaal mis?

diamond-digger-saga

Wat is Diamond Digger Saga?

Diamond Digger Saga is een gratis (online) spelletje van King. Het is een spel die je kunt spelen op Facebook (op je pc), maar je kunt ook de Diamond Digger Saga app op je smartphone of tablet installeren. Diamond Digger Saga is er voor zowel Android als iOS!

diamond-digger-saga2

Wat moet je doen bij Diamond Digger Saga?

Bij Diamond Digger Saga is het de bedoeling dat je groepen van minstens 3 diamanten weg speelt. Hierdoor kun je het zand onder de diamanten wegspelen waardoor het water naar beneden spoelt! Het water speelt een grote rol in dit spel, bij sommige levels moet je ervoor zorgen dat het water zo ver mogelijk naar de onderkant van het speelveld spoelt, bij sommige levels heb je water nodig om vuurvliegjes te wekken.

Ik vind het een erg leuk spel! Het is een heel ander soort spel als Candy Crush Saga en Farm Heroes Saga, dus dat is zeker een pluspunt! Knap dat King met iets vernieuwends kan komen in de ‘facebookspelletjes’-markt.